Karikás hordozókendő, kötözős hordozókendő, vagy hagyományos kenguru?
Figyelt kérdés
Pozítív,negatív tapasztalatok,ellen,mellett érvek...minden ezzel kapcsolatban,ami segíthet a döntésben.Köszi :)2010. febr. 12. 16:37
1/7 anonim válasza:
Nekem kötözős Nandu van, szeretem nagyon. Főleg ebben a trutyiban jön jól, így megyünk boltba, postára, nincs kedvem babakocsizni, nem tudom eltolni a járda és az úttest között akkora hóbuckák vannak, ráadásul ha hazaérünk még takaríthatom is a leolvadt hólevet. :(
4 hónapos anyuka
3/7 A kérdező kommentje:
Áprilisban születik :)
2010. febr. 12. 17:28
4/7 anonim válasza:
Hagyományos kenguru sztem semmiképp, mert azt csak elöl tudod hordani, 7-8 kilónál az már elég derékgyilkos, és a baba csípőjének se annyira jó. A kendő a legsokoldalúbb, főleg tavaszra, nyárra, őszre, de télre nem annyira, a kabátomat nem tudom rajta összegombolni, így vettem egy csatos Mei Tai-t, amit kabáton kívül hordok. Most kezdtem benne háton hordani a fiamat, és nagyon kényelmes, és ő is imádja, rögtön elalszik benne.
5/7 anonim válasza:
A kengururól én is hasonlókat hallottam, mint az előttem szóló. De tapasztalatom még nincs, így a többiről nem tudok véleményt alkotni.
6/7 A kérdező kommentje:
Kenguru kilőve.Akkor karikás,vagy kötözős? :)
2010. febr. 13. 17:33
7/7 anonim válasza:
nekem kötözős van, sokkal többféleképp meg tudod kötni, bár a karikást egyszerűbb felvenni, én mégis a kötözőst választanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!