Kókuszmatrac kudarc. Érdekel titeket?
Ugye mint sokan mások, a legjobbat akartuk a gyereknek, így kókuszmatracot vettünk. Most 11 hónapja használtuk, mikor láttam, hogy tiszta penészes. Gyorsan elszaladtam, egy matracboltba. Az eladó szavain ledöbbentem. Azt mondta, hogy mióta bejött a divatba a kókuszmatrac az ő boltja virágzik, mert fél, vagy 1 év múlva mindenkinek bepenészedik, és nem győzik nála megvenni a szivacsmatracokat.
Szóval szerinte, az olyan országokban, ahol az emberek nem látnak kókuszdiót, pálmafát, tengert ott el lehet adni minden ilyen kütyüt.
Kész átverés a kókuszmatrac?
Szia!
Nekem csak jó tapasztalatom van,már a második kisfiam használja,és tökéletes.
Nem lehet,hogy az amúgy is vizesebb lakásokban teszi tönkre a penész???
szia!
Nekünk is bepenészedett, de úgy hogy amikor még volt légzésfigyelőnk,közte és a matrac között. De mi is utáljuk mert alapból penészes szagú.Vettem rá egy vékony szivacsmatracot 3000-ért és most tök jó!
Nálunk már az ötödik gyerek használja, ugyanabban az ágyban. Se penész, se deformálódás, se semmi.
Nem lehet, hogy egyszer pisis lett és nem száradt, szellőzött ki rendesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!