Jó ötlet szorulásra?
Nem váltak be a köv.:kamillatea, Silicea (bár ez egy picit segített), Laevolac-kal megjártuk.
4,5 hónapos a pici.Még egy hétig bizti kell vasat ennie.Lehet, hogy attól van a szorulás.Plusz még tápszeres is:(
Szia!
Édeskömény tea, saját készítésű almalé.
Ja, bocsi! Az köménytea sem jött be.
Lehet, hogy almalevezek.Nem tudtam, hogy az jó rá.Köszi!
Köményteából csak a Babamosoly volt itthon, rendes kömény nem.Amúgy nem tudom hogyan kell csinálni.
Hú, szélcsövet inkább nem szeretnék.
Gyógyszertárban veszek akkor köményt.
Már Mecsek teáztunk is.
Hozzátáplálást nem kezdhetem, mert két hét múlva megyünk kontrollra a kórházba, és ott beszéljük meg a főorvossal.
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Érdeklődnék, hogy mért nem volt jó a Laevolac? Nekünk csak ez volt jó, én is kipróbáltam mindent. Sütőtök, almalé (ezektől még rosszabb lett) Szilva, hőmérő, Mecsek tea, édes kömény tea, kamilla tea. Csak a Laevolanc volt jó, de ebből is 10ml kellett az eredményhez.
A Laevolactól csak hasgörcse lett, eredménye meg semmi.Egész éjjel cipelhettem, annyira kínlódott.
Azt tudom, hogy a szilva jó székletre, de ilyen picinek is aki csak tápszert eszik?
Már azt is próbáltam, hogy evés előtt igyon egy pici kamillát.Csak egy-két kortyot.Hát akkor meg nem evett, csak 40-50 milit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!