Narancs 5,5 hósnak nagyon durva?
Figyelt kérdés
Férjem adott neki...
Csak félek, nehogy allergiát okozzon később.
2010. jan. 19. 18:01
1/26 anonim válasza:
Nyugodj meg, semmi baja nem lesz!
2/26 anonim válasza:
Mi is adtunk mert a védőnő mondta és 1 éves kora után minden citrusra allergiás lett,addig ette. :( Majd 5 éves kora körül kell megint megpróbálni.
3/26 anonim válasza:
Egy ekkora gyerek már mindent megkóstolhat,amihez kedve van.A narancs egyébként sem okoz allergiát,a tojás hamarabb.
4/26 anonim válasza:
De a narancs is okozhat allergiát mint minden, de az nem jelenti azt hogy minden babánál.
5/26 anonim válasza:
egyszeri alkalomtól semmi baja nem lesz,nyugodj meg.
Ha pedig nyugtalanít,akkor beszélj az orvosotokkal és kérj tőle allergiatesztre beutalót.
Abban benne van a citrus félékre való szűrés is és még egyéb más,glutén,tej,tojás és még sorolhatnám.
6/26 anonim válasza:
2. vok A mi lányunk folyamatosan ette , nem lesz semmi baja . Nem azért írtam hogy megijedj. :D
7/26 anonim válasza:
Egyszeri alkalommal nem gond, de egyébként minden citrusfélét 1 éves kor után ajánlanak. Mint általában a déligyümölcsöket is (kivéve banán). Én megkóstoltattam vele a mangót 11 hónaposan, ment utána a hasa.
8/26 anonim válasza:
Elég durva, mivel citrusfélét egy év után ehetnek. Apa miért "okoskodik"?
9/26 anonim válasza:
igen, nagyon.
1 éves kor után szabad csak.
5,5 hónaposan alma, banán, barack, körte.
10/26 anonim válasza:
Az én lányom meg a narancsos teát szereti.5 hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!