Mar nem birjuk sokaig. Mit tegyek?
szerintem mindenképpen kezd el a kiságyba szoktatni.
nagyon nehéz lesz az biztos de megéri, neki is jobb lesz és nektek is. ő is ki tudja majd magát aludni és ti is.
tedd be a kiságyba és maradj mellette, nyugtatgasd, majd kezdj eltávolodni az ágytól, ha elkezd sirni akkor beszélj hozzá. majd gyere még távolabb. úgy hogy beszélsz hozzá, ha nagyon sír esetleg vedd ki simogasd meg és újra kezdj el távolodni. egy idő után gyere ki a szobából.
nagyon nehéz lesz szerintem, sok kitartás kell hozzá. de egy idő után megtanul egyedül elaludni.
ha van kedvenc plüssálata tedd mellé és mond neki hogy itt van veled vigyáz rád, meg ilyenek,
jobb ötletem nincs
sok sikert és kitartást
Nagyon aranyosak vagytok, ksozonom szepen. Jaj elore irtozom az estetol. Ugyanis ma ejjel megprobalom kisagyaba tenni. De tegyem masik szobaba, vagy csak a kisagyba es a mi szobankba?
Nagyon koszonom a valaszokat!
mindenképpen a saját szobájába! különben nem ér semmit, mert látni fog téged, ha közös szobában vagytok.
biztosan üvölteni fog, napokon keresztül, de ne add fel, mert az együtt alvás neki se jó, és ha továbbra is hagyod, még rosszabb lesz. meg fogja szokni!
gondolj arra, hogy nem azért sír, mert valami baja van, vagy beteg, vagy rosszat teszel vele, hanem azért, mert az ő érdekben(is) egy nagyon rossz szokását akarod leépíteni.
sok sikert
koszonom a sok kedves valaszt!
Mar a kisagyban a kicsi, nem volt nehez, a ferjem ott volt vele es fogta a kezet. A gondmost az hogyugyanolyan gyakran sir fel. Hagyom igy egy par napig, aztan atteszem a masik szobaba. ha 50 kell felkelnem hozza, ugyanottvagyok mint az agyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!