Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?
Nekünk ma szuper napunk volt!
9 hónapos a kisfiam.Ma barátnőztünk (ő a barátnőm lányával,én meg az anyával),nagyokat sétáltunk,sokat nevettünk.
Megtanulta,hogy az ujjával a száját pöckölgeti,és adja a hangot (beö-beö).Biztos tudjátok mire gondolok.Nagyon aranyosan csinálja.:-)
És neked?
Nekem is szörcsizik picit, remélem hamar meggyóggyul a tiéd is!
Amúgy egész jó napunk volt, bár most olyan 5 órától nyűgösködik és csak akkor van el, ha a cumika a szájában van.
Egyszerre küldtük a 3. válaszolóval! :)
Naggyyyon édes lehet a lánykád, ahogy énekel és táncol! :)
Igen, azért kérdeztem, mert érdekel, hogy más anyuka hogy van, kinek hogy telnek a napjai.Szerintem többen vagyunk úgy, hogy nincs kivel megbeszélni a dolgokat. beszéljük meg hát itt együtt! Mostanában sokszor olvasom itt, hogy mindenkit csak a baba érdekel a családban, az anyák(ugyebár mi) meg le vagyunk tojva.
Most mértem,teljesen lement a láz! húúúú....hála égnek!
Jobbulást Nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!