A sima és a kókuszmatrac között mi a különbség? Melyik a jobb?
Nagyon nem értek egyet az előttem szólóval. A férjem nagyon allergiás, ezért a baba születése előtt megkérdeztem az allergológust, hogy milyen megelőző intézkedéseket ajánl a babának. A kókusz matrac volt az első amit említett, hiszen tökéletesen szellőzik nem tapad meg benne a por, nem tudnak az atkák megtelepedni benne.
+ Amikor a babám megszületett megkérdeztem a gyerekorvost, hogy aludhat-e hason, mert mindenhol azt hallottam, hogy nem javasolják. Azt mondta, ha kókuszmatracon alszik akkor hagyhatom hason, mert annak olyan a légáteresztő képessége, hogy a babának akkor sem történik baja, ha szó szerint az arcán alszik. Mellesleg nyári baba és nem izzadt annyira (jó szellőzés), és még alaktartó akkor is ha átzuhanyozod a kádban. Én nagyon ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!