Milyen egészséges vagy egészségtelen nasikat adtok babáitoknak?
Én nem adok neki kifejezetten édeset nasira.
Adok puffasztott rizset,kétszersültet,vagy banànt mixelek babakeksszel,esetlg baba joghurtot kap.
Semmi baba piskota,turo rudi.....krémturo.Ràér majd 2 éves kora utàn is azzal.Ja meg gyümölcslevek is nasik neki,amugy sak vizet kap,vagy cukor nélküli kamilla teàt.
Szalàmi csak csirkemellet,azt is ritkàn,kap ezenkivül kockasajtot,naturba.Sült husibol csipegetek neki, a belsö részéböl.
Szia!
Az én kisfiam már azt eszi,amit mi,persze csak mértékkel. Kap csirkemell,pulykamell sonkát,
füstlit,sajtkrémet,májkrémet (ez a kedvence).
második vagyok.
sok zöldség, gyümölcs; hús, 100%-os gyümölcslé, amit kap a babám.
de megkapja ugyanúgy a hipp granulált teát, a túrókrémet, babapiskótát, bolti gyümölcsjoghurtot is, ezekben már biztos, hogy van valami, de én nem csinálok belőle nagy ügyet, semmi baja nem lesz tőle.
mivel a babám még csak 9 hónapos, feldolgozott húsáruval még nem találkozott, talán egyszer kapott egy pár karika virslit, amikor a frankfurti levesből turmixoltam neki.
de ha eljön az idő, hogy vajas kenyeret egyen, nem fogok visszariadni sonkától, májastól, stb.
mi magunknak sem veszünk "szemetet", de azért nem fogom keresni direkt a tartósítómentes cuccokat, egyrészt fél pillanat alatt megromlik, másrészt az egész életünk rámehetne ezen cuccok kutatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!