Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Láz hetekig, nem tudni hogy...

Láz hetekig, nem tudni hogy mitől?

Figyelt kérdés
Volt valaki babájánál hetekig tartó láz és nem tudták kideríteni hogy mitől van? Nyugtassatok meg, hogy az én kisfiam nem az egyetlen! Már úgy aggódom, lassan 2 hete lázas. Igaz, ingadozik, mert van mikor napközben nincs, de estére mindig. Eddig a legmagasabb 39,1 volt. 5 hónapos múlt 2 hete. A többi tünet nagyon enyhe, picit náthás volt 2 hete, most már csak a torka piros egy picit. De attól?? A hasa megy néha...van mikor 1 nap 3*, van hogy egyáltalán... Meg őrjít ez a bizonytalanság! Doktornőt minden héten kihívom, már rámegy a gatyánk is, de ez a kisebb baj:-(
2009. dec. 16. 16:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Több mindent nem értek...2 hete lázas, a drnő hetente megy( tehát eddig 2-szer volt),miért kerül ez nektek pénzbe???

Azt sem értem,hogy hol van vér-vizeletvizsgálat???

Nem,egyáltalán nem gyakori és pláne nem normális egy 2 hete tartó láz!

Komolyan...milyen orvosotok van?

El vagyok képedve.

Állj a sarkadra és vidd a gyereket kivizsgálásra!

2009. dec. 16. 16:22
 2/24 A kérdező kommentje:
Azért kerül pénzbe, mert a rendelőbe kéne vinni, ha kijön akkor fizetni kell minden alkalommal. Már 4* volt nálunk 1 hónap alatt, mielőtt indult ez a lázas állapot náthás volt és kihívtuk, aztán meg kontroll, aztán meg a láz... Így már 1 hónapja minden héten jön... Vizeletvizsgálatra már beutalt, de 2 napja szenvedek vele, mert vagy kifolyik a zacskóból, vagy bekakál, amikor bent van a zacsi. Vérvizsgálatra még nem utalt be.
2009. dec. 16. 16:30
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég!Milyen a dokitok?Orvos az egyáltalán?Azt nem értem, ha ő a háziorvosotok, akkor miért kell neki fizetni ha kihívjátok sürgős esetben.

Keressetek valami jó dokit!Nincs ismerősötök aki tudna ajánlani egyet?Ha már egyszer úgyis fizettek, akkor legyen értelme.

Szerintem írd ki a kérdések közé, hogy egy jó gyerekorvost keresel...!

Én pont ezért váltottam dokit.Észre sem vette, hogy a gyereknek komoly problémája van, mert a tanácsadáson szinte rá sem nézett.Kórház lett a vége.

2009. dec. 16. 16:44
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem minősítem az orvosotokat:(

Nagyon pici a babád egy ilyen hosszú betegséghez,főleg lázhoz.

Tudom, hogy senki sem viszi szívesen kórházba a babáját,de légy okos:vidd be az ügyeletes kórházba,mondd el, mi történik vele 1 hónapja, meglátod hipp-hopp levesznek egy vizeletet és vért, abból kiderül, hogy mi is van.

Talán még bent sem kell maradnotok, de ha igen-2-3 napra-akkor is többet tettél, mint a gyerekdokitok.

Aztán ha ezen túl vagytok,azonnal válts orvost!

2009. dec. 16. 17:12
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne vizeletvizsgálatot csináltatni, mert lehet egy húgyúti fertőzése is. Nálunk is így kezdődött. A dokitok egy f...sz.
2009. dec. 16. 17:21
 6/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Mindjárt itthon van a párom és megyünk az ügyeletre. Megfogadom a tanácsotokat, orvost fogok váltani.Azt egyébként hogy kell? Mondanom kell valamit a jelenleginek?
2009. dec. 16. 17:23
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem,nem is kell vele találkoznod.Ha találtál másik orvost-érdeklődj a környéken kit ajánlanak-ő átkéri a gyerek kartonját.
2009. dec. 16. 17:58
 8/24 anonim ***** válasza:
hogy vagytok?
2009. dec. 16. 19:57
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi volt az ügyeleten?

Úgy kell orvost váltani, hogy elmész az újhoz, akit kiválasztottál, ott alá kell írni egy papírt.Ő postán fogja átkérni a gyerkőc kartonját.Nem kell egyáltalán találkozni a régi idióta dokival.

Hú, remélem jobban van a pici!

2009. dec. 16. 21:32
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
$ZIA!remélem jobban vagytok!mi ugyanezt éltük át,tavaly $zilve$zterkor,az akkor 18 hó$ lányommal.nekünk a kötelező oltá$hoz kötötték a dolgot utólag!3 hétig volt láza$,negativ torok,vér, vizelet, lelet,2 féle antibiotikum kúra után,1hét kórház(tűzoltó u.),ahol ahogy jött,úgy elmúlt a láz...irjál feltétlen,mi lett veletek,kérlek...
2009. dec. 17. 05:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!