Láz hetekig, nem tudni hogy mitől?
Több mindent nem értek...2 hete lázas, a drnő hetente megy( tehát eddig 2-szer volt),miért kerül ez nektek pénzbe???
Azt sem értem,hogy hol van vér-vizeletvizsgálat???
Nem,egyáltalán nem gyakori és pláne nem normális egy 2 hete tartó láz!
Komolyan...milyen orvosotok van?
El vagyok képedve.
Állj a sarkadra és vidd a gyereket kivizsgálásra!
Te jó ég!Milyen a dokitok?Orvos az egyáltalán?Azt nem értem, ha ő a háziorvosotok, akkor miért kell neki fizetni ha kihívjátok sürgős esetben.
Keressetek valami jó dokit!Nincs ismerősötök aki tudna ajánlani egyet?Ha már egyszer úgyis fizettek, akkor legyen értelme.
Szerintem írd ki a kérdések közé, hogy egy jó gyerekorvost keresel...!
Én pont ezért váltottam dokit.Észre sem vette, hogy a gyereknek komoly problémája van, mert a tanácsadáson szinte rá sem nézett.Kórház lett a vége.
Nem minősítem az orvosotokat:(
Nagyon pici a babád egy ilyen hosszú betegséghez,főleg lázhoz.
Tudom, hogy senki sem viszi szívesen kórházba a babáját,de légy okos:vidd be az ügyeletes kórházba,mondd el, mi történik vele 1 hónapja, meglátod hipp-hopp levesznek egy vizeletet és vért, abból kiderül, hogy mi is van.
Talán még bent sem kell maradnotok, de ha igen-2-3 napra-akkor is többet tettél, mint a gyerekdokitok.
Aztán ha ezen túl vagytok,azonnal válts orvost!
Mi volt az ügyeleten?
Úgy kell orvost váltani, hogy elmész az újhoz, akit kiválasztottál, ott alá kell írni egy papírt.Ő postán fogja átkérni a gyerkőc kartonját.Nem kell egyáltalán találkozni a régi idióta dokival.
Hú, remélem jobban van a pici!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!