Miért vagytok ilyenek?
Szerintem ennek az oldalnak az a lényege,hogy az ember lánya aki nem biztos minden dolgában, nyugodtan kérdezzen attól aki az adott témában úgy gondolja hogy érdemben hozzá tud szólni esetleg a tapasztalatai alapján segíteni tud.
Elkeserítő hogy van egy-két olyan "kedves" hozzászóló aki csak lehurrogni tudja a másikat,lepontozni a végtelenségig,bunkó módon ócsárolja is az előtte szólót vagy a kérdezőt.Miért nem lehet csak annak válaszolni aki az adott kérdésre normálisan tud is....
Már ez a kérdés is unalmas, időről időre felmerül, de semmi nem változik-mitől is változna?...
Szóval igen, ilyenek vagyunk, van aki itt éli ki agresszivitását , és ennyi...
Én is utálom, ha felteszek egy kérdést, de a 8 válaszból egy sem használható...
Ez van, nem kell vele foglalkozni.
Ha besokkalok az ilyen és hasonló dolgotól, egy darabig nem látogatom az oldalat...
Szia A második vagyok, és ma jöttem ide utoljára. Mindenki olyan kur va okos, hogy semmi szükségük a válaszokra. Tényleg nem lehet normális hangvételen beszélni, mert leugatnak, lepontoznak.
Kedves kérdező ajánlom neked is, hogy keress egy mások oldalt, mert ott sokkal normálisabb emberek vannak. Nem ilyen idegbajos anyatigrisek, akik tök kielégületlenek meg boldogtalanok, és névtelenül előadják magukat.
Na lehet pontozni, szevasztok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!