Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért vagytok ilyenek?

Miért vagytok ilyenek?

Figyelt kérdés

Szerintem ennek az oldalnak az a lényege,hogy az ember lánya aki nem biztos minden dolgában, nyugodtan kérdezzen attól aki az adott témában úgy gondolja hogy érdemben hozzá tud szólni esetleg a tapasztalatai alapján segíteni tud.

Elkeserítő hogy van egy-két olyan "kedves" hozzászóló aki csak lehurrogni tudja a másikat,lepontozni a végtelenségig,bunkó módon ócsárolja is az előtte szólót vagy a kérdezőt.Miért nem lehet csak annak válaszolni aki az adott kérdésre normálisan tud is....

2009. dec. 12. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
A szegényes intelligencia.
2009. dec. 12. 19:01
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Ezen ne idegeskedj, már amúgy én is kezdem unni hogy ha jót ha rosszat ír az ember állandóan beszólnak, meg pontoznak. Én már azon gondolkodtam, hogy felesleges ide jönni...
2009. dec. 12. 19:04
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Én már nem is kérdezek, mert úgyse kapok normális választ. Csak válaszokat adok olyan kérdésekre, amikben tudok segíteni. Kezdem nem szeretni ezt az oldalt...
2009. dec. 12. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
ilyen nálam is van, de ne foglalkozzatok velük csjok! Bunkok, és azt hiszik tökéleteasek
2009. dec. 12. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

Már ez a kérdés is unalmas, időről időre felmerül, de semmi nem változik-mitől is változna?...

Szóval igen, ilyenek vagyunk, van aki itt éli ki agresszivitását , és ennyi...

Én is utálom, ha felteszek egy kérdést, de a 8 válaszból egy sem használható...

Ez van, nem kell vele foglalkozni.

Ha besokkalok az ilyen és hasonló dolgotól, egy darabig nem látogatom az oldalat...

2009. dec. 12. 19:44
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
19.43-as! Pont az ilyen frappáns válaszok miatt tette fel a kérdező a kérdést, szomorú....
2009. dec. 12. 21:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek nemcsak itt, ezen az oldalon vannak, hanem vegigjarnak minden ilyen oldalt, hogy a szegenyes, nyomorult kis eletuk miatti duhuket kitoltsek valahol. En figyelembe se veszem oket, csak elolvasom, es jot mulatok.
2009. dec. 12. 22:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem a kérdés a hülye hanem az akit nem kérdeznek mégis belepofázik abba amibe nem kellene...
2009. dec. 15. 15:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia A második vagyok, és ma jöttem ide utoljára. Mindenki olyan kur va okos, hogy semmi szükségük a válaszokra. Tényleg nem lehet normális hangvételen beszélni, mert leugatnak, lepontoznak.

Kedves kérdező ajánlom neked is, hogy keress egy mások oldalt, mert ott sokkal normálisabb emberek vannak. Nem ilyen idegbajos anyatigrisek, akik tök kielégületlenek meg boldogtalanok, és névtelenül előadják magukat.

Na lehet pontozni, szevasztok....

2009. dec. 16. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!