Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltok a babával az...

Mit csináltok a babával az autósülésben, hogy ne ordítson?

Figyelt kérdés

Kisfiam 3 hónapos és hasonalvó. Az autóban ugye hanyatt van az ülésben és max fél órát tud aludni, utána torkaszakadtából ordít. Max 10 percig le tudom kötni mindenféle bohócsággal, énekléssel, de tovább nem. És csak ordít. Majd kis szünet és ordítás újból...

Lesz ez jobb később ??

2009. dec. 4. 14:24
 1/9 anonim ***** válasza:
cumit, iszit, rágókát próbáltad?
2009. dec. 4. 14:27
 2/9 anonim ***** válasza:
1 éves a fiam,még mindig ordít. Türelem, sokszor mellette utazok, és cicizik.
2009. dec. 4. 14:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nem sok mindent tudsz tenni, ha utálja:-( Legfeljebb megpróbálod lefoglalni valamivel... De 3 hónapos babát még nem lehet sokáig lefoglalni. Meg ők még 45-60 perc alatt el is fáradnak azért is kezd sírni. Én ilyenkor megállnék, kicsit sétálnék vele a levegőn, megetetném és újult erővel neki vágnék a nagy útnak:-) Ha olyan hosszú az út...
2009. dec. 4. 14:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Anyatejes, így inni nem kap semmit út közben. Cumi a szájában, de azzal együtt ordít.Ha nem ketten utazunk, akkor mellette ülök, fogom a kezét, simogatom, masszírozom, énekelek, zenél a játéka, stb. Mindez együtt max 10 percig ok, és utána jön az ordítás. Azt hiszem ez csak akkor marad abba, amikor már belefáradt és reményvesztetten csendben marad egy pár percre :(.
2009. dec. 4. 14:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Az lenne a mgoldás, ha beköthető mózesbe raknád és ott aludhatna hason kedvére. Mi abban hordtuk 5 hónapos koráig, most 6 hós és elnézelődik már a hordozóban.
2009. dec. 4. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:

A miénk azt szereti, ha rázós az út, amin megyünk.

Egyébként igaza van a másodiknak, szünet, pihi, szopi, aztán, ha lenyugodott, indulás tovább. :)

2009. dec. 4. 16:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekünk azóta nem ordít annyit, hogy kiszedtük az újszülött betétet. Kényelmetlen volt neki szerintem, pedig nem is vártuk meg míg 6 kilós lett. Akkor szokott még ordítani, ha melege van, ha leveszek róla egy réteget, ált. abbahagyja, de sajnos nem mindig. Pedig náluk is van zenélő játék, ének, cumi, mellette ülök, stb.

Vannak gyerekek, akik csak az autósülésben tudnak aludni, és vannak, akiknek egyszerűen kényelmetlen ez az ülési forma :( Türelem, majd megszokja.

2009. dec. 4. 16:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Mi mindig ugy indultunk, amikor aludni kellett neki. De a lányom akkor sem igazán szerette. Ő is anyatejes volt 6 hónapos koráig, igy csak a cumi jöhetett szóba.

Nekünk megváltás volt, amikor átrakuk a rendes ülésbe, akkor már nem visszafele nézelődött, hanem előre is látott.

2009. dec. 4. 16:54
 9/9 A kérdező kommentje:

hm... az újszülött szűkítő kivételére már én is gondoltam. Azt hiszem kipróbáljuk.

Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat!

2009. dec. 4. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!