Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisgyermekes anyukák! Ti is...

Kisgyermekes anyukák! Ti is imádjátok ezt?

Figyelt kérdés

A kisfiam 11 hónapos, nagyon eleven, okos kisgyerek. Ma el kellett mennem pár dolgot elintézni, szóval apájára hagytam a kicsit olyan 2,5 órára. (Ebéd, és takarítás után mentem el)

Mikor hazaértem, a következő kép fogadott:

nappaliban minden játék szétdobálva, fél banán, kifli, kuki a szőnyegbe döngölve, a mosott, de még ki nem vasalt ruhákból egy pofás vár a kisszoba közepén, tele nápolyival, a fürdőkádban 3 narancs, és egy cipő (?), a férjem a gyerekszoba szőnyegén, fakanállal a pólójában, a kisfiam a zoknisfiókban aludt.

Ideges lettem, de el tudom képzelni, micsoda játék lehetett :)

Később, a romok takarítása közben találtam egy darabokra tépett plüsscicát a pelenkásvödörben, és egy kakis pelust a konyhaasztal alatt :D

Mikor a férjem felébredt, csak annyit kérdezett: Hol van a kis Ördögfióka?

Haláli volt :)

Van hasonlóan kellemes/kellemetlen élményetek?

2014. jan. 17. 22:52
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
32%

Te tettél fel egy kérdést, hogy imádjuk ezt?

Nem, nem imádjuk. Mégpedig azért nem, amit leírtunk.

Én azt imádom, hogy végre társam van aki felnőtt ember.

2014. jan. 19. 02:54
 42/69 anonim válasza:
59%
Nagyon kész vagytok! :) Úgy válaszoltok, mintha az egész ház összedőlt volna:) Kemény az élet nem???? Ha már ennyi pakolástól sírhatnékotok van. Mi a fenének vállaltok gyereket?Legyen minden patent körülötte és az apuka is inkább fogja be a gödörásásba.... könyörgöm! 11 hónapos babáról van szó! Mit akartok vele kezdeni? Nem kell hozzá apuka, hogy folyamatosan szétpakoljon. Nem hiszem el, hogy ezt pont ti ne tudjátok. Tényleg nagyszerű párotok van ha ilyen rossz tapasztalatotok van erről. Akkor miért kell megszólni a másikat aki maga után elpakolt? Ő sem csinált róla fényképet....
2014. jan. 19. 09:07
 43/69 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező, azért az nem véletlen, hogy akik most pozitívan állnak a sztoridhoz és viccesnek, meg jófejnek tartják a férjedet azok SEM írtak neked hasonló saját történetet. Nekik is csak addig vicces, amíg mással történik, így messziről jót röhögnek rajtad.
2014. jan. 19. 09:11
 44/69 anonim ***** válasza:
52%
Igen! Ez valóban nem véletlen. Pl ha megnézed akkor a nagy többség negatív dolgokat ír a párjáról vagy a máséról. Sajnos nekem inkább csak olyan történetem van amikor az apuka egyáltalán nem foglalkozik a gyerekével. Nem hogy bolondozzon vele. Ezért én remélem, hogy nálunk a mostani párommal lesz hasonló eset amikor inkább szétpakolnak mint , hogy arrébb küldje vagy ne is vigyázzon rá. Ilyenből sokkal többet láttam amikor az apuka nem csak az anya munkáját nem tiszteli de nem tartja érdemesnek a gyerekét arra, hogy időt szakítson rá.
2014. jan. 19. 09:41
 45/69 anonim ***** válasza:
78%

Nem értem egyesek miért gondolják, hogy két verzió van, az egyik, hogy az apuka szétveri a lakást a gyerekkel, a másik meg, hogy egyáltalán nem foglalkozik vele.

Akkor én leírom, hogy az én férjem miket csinál a lányunkkal és milyen kép fogad, ha hazamegyek pár óra után.

Rendszeresen elviszi sétálni, játszótérre, játszóházba. Ha otthon vannak akkor játszanak a játékokkal, építőkockáznak, mondókáznak, énekelnek, pedig a férjemnek semmi hangja. Könyveket nézegetnek, tanítja neki a színeket, formákat, testrészeket, állatokat, stb. Zenét hallgatnak, táncolnak. A lányunk már másfél éves, így már szoktak rajzolni is. Természetesen maximálisan el tudja látni. Ha megeteti, akkor nem találok utána kajamaradékot sem a tiszta ruhák között, sem a szőnyegen, sem a kádban, maximum mosatlant a mosogatóban, amivel semmi gond nincs.

2014. jan. 19. 10:14
 46/69 anonim ***** válasza:
67%

Én is azt gondolom, hogy lehet úgy játszani a gyerekkel, hogy közben minden vissza van rakva a helyére és nálunk alap, hogy a gyerek az asztalnál eszik.

Ezen kívül a rendre, rendszeretetre már ebben a korban el kell kezdeni nevelni a gyereket, nem később észbe kapni, mikor seggel jövünk ki a szobájából.

2014. jan. 19. 10:42
 47/69 A kérdező kommentje:
Mennyi karót nyelt nő van, el sem hiszem...
2014. jan. 19. 11:37
 48/69 anonim ***** válasza:
85%
te meg azt nem fogod fel, hogy egyesek miért nincsenek elájulva a gyerekedtől és a férjedtől. azt hitted, ő az álomapa, mert a konyhaasztal alá dobja a szaros pelenkát és a gyereket a fiókban altatja?? hát, ki kell ábrándítsalak, úgy tűnik, sokunk megvan egy ilyen faszi nélkül is.
2014. jan. 19. 11:55
 49/69 A kérdező kommentje:
Neked ilyesmit ki mondott? Ki mondta, h ájuljatok el tőlük???? A boldogtalanság nem ok a kulturálatlanságra...
2014. jan. 19. 12:15
 50/69 anonim ***** válasza:
69%
48-as, pacsi :))) sztem tényleg nem jut el neki, hogy ez se nem vicces, se nem cuki, és attól sem èrzem magam karót nyeltnek, hogy nem élvezem az efféle merő hülyesègből adódó jutalomfeladatokat. Ha az apjukra bìzom a kicsiket, akkor max megcsinálja, amire nem jutott időm. Esznek a konyhában, meg is fürdeti őket, és nem a vandalizmusra vigyorgás a játék. Tovább megyek, a fiúnk segìtett neki újraépìteni a polcrendszert, amit mászókának használva tönkretett. Eszerint a férjemnek inkább a csilláron kellett volna hintázni, hogy még viccesebb legyen a jelenet? :)
2014. jan. 19. 14:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!