Köhögés ellen hagymatea és a disznózsíros borogatás babánál?
Hát régen bevált, lehet hogy most is beválna. De én jobbat mondok: Baby luuf balzsam, patikában kapható, természetes gyógynövényekből készült. Náthára, megfázásra, köhögésre. Ezzel is be kell kenni a kis hátát. Szerintem nagyon jó.
egyébként egy ismerősöm disznózsírral bekente a kislánya mellkasát mert köhögött, szerinte hatott, szerintem ugyanúgy köhögött. De most őszintén, kinek jó az ha tocsog a baba, te és a ruhája is zsírtól? Ettől függetlenül még lehet hatásos, de szerintem ma már vannak jobb módszerek is. :)
A hagymatea nagyon jól bevált nekünk a köhögésre.
A disznózsírt nem próbáltam.
A disznózsíros bekenés a köhögés felszakítására nagyon jó,nem úgy kell,h bekened,aztán csurog a gyerekről,át kell kötni még tiszta ruhával,nem csorog ki alóla.Egyébként bármilyen zsíros krém jó helyette,mert piciknek nem igazán jó mentolos krém.
Ha már lehet mentolosat használni,irass a dokival mellkenőcsöt,ugyanaz mint a bolti,de a töredékébe kerül,mert a gyógyszertárban keverik.
Hagymateát sajnos az én gyerekeim nem isszák meg,úgyh Stodal szirupnál maradunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!