Milyen balesetek történtek eddig a babáitokkal? Gondolok it leesett az ágyról, lenyelt valamit, megevett, megivott valamit.
6,5 hósan leesett az ágyról. Eddig más nem történt.
9 hós
Fiam 1 évesen a stoppolófával a kezében elesett és félbetört elöl az egyik foga.
A 8 hónapos lányom csak esni szokott, ma nézten, van egy pici folt a homlokán.
16 hónapos volt a lányom mikor kinnt motorozott,és egy tök alacsony járdaszegélyről olyan szerencsétlenül esett h kitört az első foga,de még ott volt,csal "alig".Mentővel bementünk a kórházba-mindenünk csupa vér volt,ő ordított,se enni,se inni nem tudott,feldagadt a szája-a szájsebész egyből mondta h "csak" vissza kell nyomni a helyére és majd vissza erősödik mivel tejfog.Így is lett.Azóta eltelt két és fél hónap és teljesen erős,harap,eszik...mindent csinál,és semmi nyoma annak h milyen nehéz napjaink voltak akkor.Mert először még ugye folyton mozgott,mint mikor kiakar esni egy fog,csak pépeset ehetett,inni is csak kiskanállal tudott,fájt neki nagyon-sokáig,aztán ahogy teltek a hetek szépen begyógyult.
Senkinek nem kívánom hogy ezt átélje.Azt hittem nem lesz foga,hogy ki kell húzni,de nem,és most tök szép mintha nem lett volna semmi baja sosem.
A motorral pedig azért nem féltettem mert már jól tudott vele közlekedni,a padkán is,csak beakadt a kerék és fejre esett.De semmi más sérülés nem volt rajta sehol,csak a foga,még a száján sem kívül semmi...érdekes egyébként.
6 honaposan a lànyom leesett az àgyrol.Nem lett semmi baja.Meg egyszer a baràtnöm cigijét valahogy megtalàlta,és csak azt làttam hogy a dohànnyal tele a szàja.Csak ugy kapkodtamm kifelé de sikerült lenyelés nélkül meguszni...
Sokszor talàlok papirfecnit a szàjpadlàsàra tapadva,hogy azt mikor hogyan és hol szerzi meg,sose jövök rà...Pedig egy helyiségbe vagyok vele,csak néha megyek ki 5 percekre a konyhàba.
Ágyrol esett le kisfiam,kutyakaját kostolt,ajtohoz-fiokhoz odacsukta a kezét.
Röviden ennyi,és most 1 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!