Mennyi idős korától tettétek bababátokat autósülésbe és nem babahordozóba?
Lányom 8 hónapos 8 kg és 75 cm.
13 kg-ig használható, babakocsira rakható babahordozónk van, de lába már lelóg róla.
Mikor rakhatnám gyerekülésbe?
Mert a babahordozóban háttal van, fékezéskor a hordozó megfogja, az ülésben meg előre nézne.
Köszi
Szia!
Az én fiam is 8 hónapos volt mikor áttértünk a gyerekülésre 9- 36 kg -ig jót vettünk. Ő már akkor 9 kiló volt és neki is lelógott a lába a hordozóból.
Köszönöm a válaszokat, asszem elkezdek nézelődni.
A babahordozót már amúgy is csak a kocsiban használjuk, cipelni benne felér egy súlyemeléssel, babakocsira is egyre ritkábban szoktuk tenni
Szerintem még ráértek vele. 9 kg-tól használható ülést érdemes venni szerintem, nem 0-tól, mert már a kiképzésük. Ezeket azonban valóban csak 9 kgtól lehet használni, mert erre a súlyra van kalibrálva, hogy fékezéskor megtartsa a babát. Sokkal biztonságosabb a menetiránynak háttal történő bekötés, még egy-két hónapig érdemes volna várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!