Megharap szoptatás közben 6hónapos babám, abbahagyhatom?
Hagyd! De én azt érzem hogy inkább te nem akarod szoptatni őt...mintha nyűg lenne és utálnád! Ha igy van akk. ezt átérzi ő is!
Ha nem igy van bocsi csak nekem ez jön le!
Nézd, erre nincsen szabály, hogy meddig kötelező szoptatni.
Nem mi fogunk rá engedélyt adni, hogy abbahagyhatod.
Ez a Te döntésed.
Nem kényelmes már, fáj, a baba sem igényli, tehát egyikőtöknek sem jó, akkor ha nem szeretnéd tovább szoptatni, akkor nem szoptatod.
Ettől nem leszel rossz anya. Nem ezen múlik :)
Ezt jól elb*sztad!
Ha nem kezded el hozzátáplálni 4 hónaposan, még most is bőven lenne tejed nagy valószínűséggel.
Bár soraidból érezve, neked nyűg a szoptatás és alig várod, hogy abbahagyhasd.
Hagyd akkor abba, kapjon helyette tápszert, az is megteszi tejalapú tápláléknak.
Én nem értem az ilyet.
9 hónapos múlt a lányom, napi 3-szor fejek, így is naponta max. 40ml jön le, mégis amíg csak 1 csepp is jön, lefejem neki, mert nagy szívfájdalmam, hogy tápszert kell neki adnom.
6 hónapos koráig anyatejes volt, a gyümölcsök, főzelékek bevezetése miatt apadt el a tejem és ezt nagyon rosszul éltem meg.
Nyugodtan abba hagyhatod. Nem kell azokra hallgatni, akik mindenáron erőltetik a szoptatást, és két éves korban is még szoptatnak.
Ebben a korban már nincs szüksége egy babának az anyatejre.
Hahó utolsó!
4 hónaposan kezdte hozzátáplálni, nem 6 hónaposan!
4 hónaposnak még bőven elég az anyatej!
Sőt, az a legideálisabb ebben a korban.
A babakönyvek is vitatkoznak erről, hogy lehet-e 4 hónaposan ételt bevezetni, de igazából 6 hónapos korig csak szoptatni szoktak.
Egyébként in is csak 6 hónapos koráig fogom szoptatni, de addig mast nem kap, az tuti. Nincs a kis gyomra felkészülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!