Mi tegyek, hogy 3 hónapos babám 3 óránként egyen?
Nem értem miért nem jó egy 3 hós babának a 6,5 kg 62 cm méret...
Egyébként mennyiket eszik?
Mikor lesz 3 hónapos a picur? Csak azért kérdezem, mert nekem is 3 hónapos lesz a bébim (1 hét múlva)
egyszer nekem is azt mondta a dokink, hogy sokat eszik, próbáljam a szopit kihúzni 3 órára, mert nekem is volt ilyen, hogy 2 óránként akart enni. Nekem is javasolták, hogy babavízzel, esetleg kamilla teával (mert hasfájós) próbáljam a 2 szopi között kínálni. No, persze köszöni, de nem kéri...így ha éhes, akkor eszik. Igaz, Ő már nem kér 2 óránként cicit, de 2,5 óránként azért már igényli. Most is lett volna még 40 perc a szoptatásig, de üvöltött, mint a sakál. Éppen sétából hoztam fel, gondoltam a friss levegőn megjött az étvágya, így nem szórakozok vele, hanem megetetem. Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak, ha éhes, tedd cicire. Nekem a védőnőm is azt mondta, hogy anyatejnél nincs limit, szóval ....
az én babám egyébként 5300 gramm és 3 kilóval jöttünk haza a kórházból
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!