Akinek gyakran felkelt éjjel a babája és cicizett, annak mikor szokott le róla és hogyan? Van olyan, akinek magától elhagyta az éjszakai keléseket?
Hát az enyém 3 éves elmúlt, de még mindig fel-felébred (és odabújik, de nem cicizik már). Lassan kezdem megszokni.
Amúgy szerintem én rontottam el valamit :-S
Jaaaj!Én is ebben a cipőben járok kedves kérdező anyuka:)
Az én kisfiam is szopik éjjel 3x-4x is akár,plussz még a foga miatt is fel-fel ébred.Így összesen megszámolni sem tudom hányszor kelek fel hozzá éjjel,szóval max. 2 órát alszok egyben,a többi rövidebb alvás,össz kb 5-6óra:(
Elismerem valószínűleg én rontottam ezt el,mert amint sírdogált kivettem,bár ezt is azért tettem,hogy apa és a tesó nyugodtan tudjanak aludni.Kicsi a lakásunk és a nővérével egy szobában vannak.Apa meg reggeltől estig dolgozik,neki is kell pihenni,nem várom el tőle,hogy ugorjon éjszaka,amit tud persze segít,fürdetés,etetés,öltöztetni,oviba vinni a nagyobbikat stb.
Sajna csak reménykedni tudok,hogy valamikor ezt elhagyja magától a 8 hónapos babám.
Egyszer,ha hagynának simán durmolnék 24órán keresztül:)))Azt hiszem ez még kb 10 évig felejtős:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!