Kuki-húzogatós kérdés, hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Kisfiam 1 éves (2 lányom van, tehát egyáltalán nem vagyok képben)
1 éves státuszon a dokinő felhúzta neki rendesen, azt mondta minden fürdésnél húzogatni kell...
na de hogyan?
ülve alig találom meg:)
fekve kellene, de azóta alig enged hozzányúlni...
fájdalmat sem akarok neki okozni.
minden tanácsot elfogadok.
2013. jún. 21. 19:43
1/4 anonim válasza:
Kérd meg az apukáját, hogy csinálja ő, ebben ők a szakértők. :)
2/4 anonim válasza:
Szerintem is apuka kezébe kell adni a dolgokat.Tapasztalatbol momdom te soha nem fogod ugy rendessen csinálni mit apuka.Tisztitani kell igen,huzogatni be ne gyulladjon.Én sajnálni sem mert sokkal jobban fg fájni neki ha begyullad.
3/4 anonim válasza:
Én a kezdetek óta húzogatom, kb 1 hónapos kora óta, fürdetésnél meg kell mosni, ott ugye muszáj valicskét felhúzni. Nálunk apa hozzá sem ér a kukacához, ami meglepő, mert ha még puncija lenne... Nem szabad hogy berepedjen, csak éppenhogy feszüljön. Próbáld fekve csinálni mert úgy jóval könnyebb. Elkell terelni a figyelmét, kezébe adni egy játékot amivel elvan. Pár pillanat az egész.
4/4 anonim válasza:
Én születése óta "húzogatom". A védőnő azt mondta, nem kell foglalkoznom a kukacával, de anyósom megmutatta, hogyan kell minden fürdetésnél picit meghúzogatni, hogy "táguljon a bőr a kukacán", és később ne gyulladjon be, könnyebb legyen tisztán tartani.
Éppen csak annyira húzd meg, amennyire engedi a bőr. Ezt látni fogod. 2-3 húzás elég alkalmanként. Napról napra jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!