Lányok, én meghülyülök a rendetlenségtől. Hogy bírjátok?
Hogy csináljátok lányok, h rend van? Egyáltalán rend van nálatok? Most is néztem iwiwen, egy ismerősöm tett fel fényképet a kislányáról, és a háttérben olyan szép rend, és tisztaság van. Nálam pedig játékok, ruhák, most rángatta le éppen a polcról az ágyneműt, kiszedegette a pelenkát a zacskóból, minden sarokban egy autó, ha rendet rakok, már a kezemből szedegeti ki a játékokat, és dobálja szanaszét.
Már álmomból is felébredtem arra, h rendet kell rakni:(
És hogy porszívóztok? Ha a szoba tele vacakokkal? Csak akkor tudnék, ha fent van, mert felébred rá, de akkor meg nem hagyja. Én ettől fogok teljesen kikészülni, az előbb a ruhák miatt kiabáltam vele, és úgy elszégyelltem magam, mert akkora vigyorral pakolt, és mindjárt legörbült a szája, ahogy odamentem:(
Egyszer hagyom, hagy pakoljon, aztán meg inkább kimegyek, kiviszem az udvarra, és otthagyom az egész rendetlenséget. De mikor visszajövök, megint rám zuhan ez a dolog. Annyira szégyellem, hát ide senkit meg nem lehetne hívni, biztos szívgörcsöt kapna!
Hogy csináljátok? Amúgy 13 hós a fiam, és félre ne értsétek, nem vagyok egy takarítómániás, és imádom őt, de ez kiborít.
Háát csatlakozom. A lányom 1 éves és ő is (mint sztem mindenki ebben a korban)nagyon tud pakolni.Eddig elvoltunk mert jó idő volt és inkább az udvaron voltunk de mi lesz ha bejön a rossz idő??:(
Én tisztaságmániás voltam:(voltam....
Hozzászoktam,egyszer egy nap tuti kipakol mindent (bár a szekrények nálunk tabu. max az ő szobájában nem)nagy nagy rumli, este lefekvés után meg összepakolok.Napközben nincs értelme mert ha olyanja van ezerszer is kipakol.Nálunk kutya van aki bejár a lakásba igy minden reggel kiporszivozok, akkor a gyerek ül az etetőszékében és elvan a játékaival,vagy be sem rakom.Tudok tőle takaritani.
Engem már az sem zavar ha esetleg a kicsi teája kipötyögött a kőre,pedig ez nagy szó....
jaj még véletlenül se aggódj, ez már csak ilyen időszak.
Én inkább mindig a tisztaságra ügyelek, nem a rendre, ez a fő. És szerintem az elhagyott játékok nem rendetlenséget sugároznak, hanem otthonosak, vidámak, na a többi már az én szememet is szúrja. Minden nap én is megállás nélkül pakolok takarítok, pedánsabb lettem mint a gyerek előtt. Én az elejétől vele takarítok (porszívó, mosás, teregetés, főzés stb.), bébihordóval, így mindent szeret nézni, most már jön utánam és úgy nézi. Ha meg porszívózok mindent bedobok a járókába aztán porszívó, majd újra ki :-)
Én inkább a takarításra elvesztegetett időt sajnálom, de én sem bírom!
Üdv!
Köszönöm a biztatást, de ha látnátok.. Úristen, este hazajön a férjem, semmit nem szól, de látom, h leesik az álla. Néha azt gondolom, h kéz elég volt, nem bírom.
Nekünk is vannak ilyen játéktároló vacakok, de azok ált üresen állnak, a szőnyegen meg térdig járunk a sok vacakban. És én hülye az egy éves szülinapjára 100 db kockát vettem, mondtam is a múlthéten, h még az a játék hiányzik ide, ami olyan sok labdából áll.
Az én hibám is, a fotelben a rengetek vasalni-való, persze, h tetszik neki, és lerángatja. Már látom magam előtt, ahogy egy éve múlva közli, h felöltözik, és a fotelből kihúz egy nadrágot...
Igaz, most is itt panaszkodom, ahelyett, h vasalnék, igaz, most fent van, így nem vasalok, nehogy magára rántsa. Az is igaz, h még ebéd sincs, ebből se lesz délre kaja, még vásárolni is ki kell menni.
Na, azt hiszem, h eleget sajnáltam magam, így megint nem haladok előre.
Sokszor azt hiszem, h én erre nem vagyok alkalmas, nyomaszt, h nekem kell az egész családnak megfelelnem, ebéd, tisztaság, tiszta ruha, tényleg még a mosógépet is be kell állítanom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!