Kiborít a babám. Nem bírom tovább?
Remegek mint a nyárfalevél,mert nem hiszem hogy van még egy ilyen gyerek,mint az enyém.
Teljesen tehetetlen vagyok, és nem találom a kiutat.
Napközben kétszer alszik, de mindne alvás borzalmas. Mindig a bömbölés, sírás,visítás megy előtte napok óta már legalább fél órát sír előtte.
Mindig is nehezen aludt, de ezt már nem tudom tovább csinálni, nem egy....
8,5 hónapos, négy foga kinn van, túl vagyunk a nagyobb mozgásfejlődésen, és egy szep. szorongáson is.
De ez nem mehet így tovább,hogy minden alvás előtt legalább fél órát üvölt,mint akart vernek:(:(:(
Adjatok tanácsot,mert én aztán már mindent megróbáltam,cicizés, cumisüveg, cumi, ringatás, pihenőszék, melléfekvés. de semmi nem válik be
Ha az erőt ad, nem vagy ezzel egyedül :) Az enyém van, hogy első lerakásra alszik is, mint a kisangyal, de már előfordult másfél órás üvöltés is!!! És mire beállunk valamire, megint jön újítás, és megint nem értem mi baja, hiszen idáig jó volt neki...enyém 7 és fél hónapos - foga még nincs, de nagyon nyűglődik vele, most volt beteg, sokat fejlődik a mozgása, és kezdem észlelni a szeparációs szorongás első jeleit...szóval nálunk sem egyszerű :)
kitartást! és amikor tudod, passzold le egy kicsit a gyereket másnak!!! Nálunk van olyan nap, hogy apa megérkezik és én mondom, hogy mára elegem volt a gyerekből, innentől ő foglalkozik vele - én meg persze csinálom a lakást, de az is felüdülés, kikapcsolódás ilyenkor. természetesen, amikor gond van, én kellek, de akkor sem 0-24-ben kell vele foglalkoznom.
Általában reggel 7kor kel, fél10kor tízóraizik,akkor más álmos, elrakom és 10kor tuti kidől.
Most fél1kor ebédeltünk, akkor már álmos volt, leraktam,de csak "hiszti" ment. Negyed2kor meguntam, kihoztam,hogy a nagy is tudjon aludni. ÉS elringattam, bár rettentően üvöltött, feszítette magát, de nem engedtem neki,mert már alig látott az álmosságtól:(:(
Szinte egész délelőtt kinn van.
FElkel reggel, aztán fél 9körül megyünk boltba, ide oda mamához, hol babakocsi, hol bicó. Hazajövünk,alszik,majd ebédig szinte csak kinn vagyunk:(
Babakocsiba rögtön felül, hiába van fektetve a háttámla, már próbáltam de 40 perc tologatás után feladtam:(
Nálunk akkor van ez, mikor túl álmos. Hosszú idő után megtanultam mik azok a jelek, mikor azonnal vinni kell aludni. Ha nem, nálunk is fél óra ordítás.
A lányom sötét szobában alszik, alvás előtt kap tiszta pelust, teát, oda adom az alvós takaróját, cumi, és alvás. Volt olyan is, hogy az istennek nem akart aludni, de akkor sem vettem ki. Bent hagytam a babakocsiban, és szépen elaludt.
szerintem nincs okos megoldás...ez egy időszak amit túl kell vészelni valahogy...
Én kisfiam 5,5 hónapos és picinek még többet visított mint most.Én is sokszor holtponton vagyok, hogy nem bírom,minden altatás előtt üvölt,pedig álmos.Ha éppen elunja a babakocsit, vagy a pihenőszéket akkor is üvölt.Mikor a 2,5 éves bátyát zuhanyzom akkor is üvölt...sajnos vannak ilyen gyerekek.Vannak szebb pillanataink is, de egyenlőre semmit sem tudok csinálni a mellette...sajnállak és szorítok, hogy te is,mi is hamar túl legyünk ezen az időszakon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!