Milupa Pregomin ízesítése?
Figyelt kérdés
Kislányom tejallergiás,és 2 éves.Most kaptunk Milupa Pregomint.Annyira rossz íze van,hogy nem hajlandó elfogadni.Mivel lehet ízesíteni?2009. szept. 29. 04:25
1/4 anonim válasza:
Mi most 8 hónaposak vagyunk. Eddig mi is ezt ittuk.
Egyik napról a másikra egyszer csak nem kellett neki.
Én próbáltam cukorral,kakaóval, gyümivel, de sehogy sem kellett. Hátha neked valamelyik bejön.
2/4 anonim válasza:
a legrosszabb tapszer.
az enyem kihányta
rogtron kapott mast.
de probald a DMbe kapható gyumolcskeverekkekel (milupa fruttapa vagy vmi hasonlo neve van alma-körte, alma-szilva, stb)
az en bebim is igy issza csak a tapszert, 180 mlhez ontok kb 30-50et
3/4 anonim válasza:
az én babám 3 hónapos.Az orvos glükózt,fruktózt ajánlott hozzá.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Az a baj,hogy nem csak tejallergiás,hanem laktózérzékeny is,és az összes táp ilyen rossz :(Akkor kipróbálok szép sorban mindent,amit ajánlottatok,hátha...
2009. szept. 29. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!