Lekúszott a babám az ágyról. Meddig figyeljem a jeleket?
Tiszta ideg vagyok. Ágy közepén hagytam, kimentem a szobából és lekúszott, leesett. Ráadásul a kiságy mellé esett, talán abba is beütötte magát.
Azonnal sírt, felkaptam, azonnal abbahagyta, majd nevetett, ugyanúgy játszott, mint azelőtt. Igazából nem láttam eddig rajta semmi jelét a bajnak, se kivülről, se a viselkedésében.
18óra körül történt.
4 hónapos.
El kellett volna vinni orvoshoz?
Sajna előfordul. Szerintem ha jól eszik, iszik, nem zavart, nem hány, akkor nem lesz gond.
Eljött a földre költözés ideje :)
2. válaszoló vagyok újra! Nekem is volt már esés miatt agyrázkódásom, és akkor azt mondták anno a szüleimnek, hogy ha esésnél valaki beüti a fejét akkor orvoshoz kell menni.
De gondolom az esés magasságától is függ, meg, hogy járó lapra szőnyegre, vagyis, hogy mire esett rá.
2. vagyok. ha nagyon beütötte volna, akkor rögtön, vagyis nagyon rövid időn belül. Ha eddig nem jelentkezett semmi tünet és nyugodtan alszik, akkor vagy nem ütötte be a fejét vagy csak picikét. Azért szerintem holnap reggel ugorjatok el a gyerek dokihoz.
Meg még azért is, menjetek el, mert ovis koromba leestem egy 20 cm magas ágyról és eltörött kulcscsontom, amit csak az eset után pár nappal vettek észre, mert csak akkor kezdett fájni.
Az agyrázkódásnál (14 éves voltam) nekem anno 1 órán belül volt jele, zavart voltam állítólag, meg össze-vissza beszéltem. Másnapra csak a fejfájás maradt, és pár óra kiesett az életemből, mivel arra a délutánra másnap nem emlékezetem. Na igen, egész jó kislány voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!