6 hetes a babóm és 2 napja nem bírok vele. Az időjárás miatt van?
Most találtam,olvasd el. Lehet, hogy most van a növekedési ugrás neked is. Eleget eszik? Nekem is most többet van a cicin, és amit eddig soha, naponta 2x teljesen kiüríti. Előző válaszoló vagyok.
A lányom 3 hetes, ma éjjel kerek 45 percet aludtam.
Elaludt este 9-kor és fél 12-kor felkelt,már nem aludt vissza egészen reggel negyed 6-ig:(
Én negyed 11-kor feküdtem le, mire elaludtam maradt háromnegyed órám az alvásra...
És az elmúlt napokban sem tudtam tőle többet aludni 2-3 órkánál. Annyi különbséggel, hogy akkor általában fél 2 v. fél 3-kor kelt és reggel 7-ig volt ébren...
Nappal nem tudok aludni, van egy fiam is, meg a háztartás...Segítség nuku...
Átérzem az alvás iránti igényedet. Én már állva képes vagyok elaludni.
Csak reménykedek, hogy mostmár vége lesz ennek az időszaknak, különben zombivá válok:)
Kitartást Neked (nekünk), és remélem ma már alszanak a babák és így mi is.
Én voltam az utolsó.
Azt kihagytam, hogy nappal úgy szintén nem aludt/alszik (mondjuk ma szinte az egész napot átalussza, gondolom az éjszakai "banzáj" miatt).
Az elmúlt napokban összesen (éjszakával együtt) kb. 8 órákat aludt.
A doktornő sem tudott tanácsot adni, állítólag 5-6 anyuka panaszkodott neki ugyan erről:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!