Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én rágtam be? Elolvasnátok?

Csak én rágtam be? Elolvasnátok?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Megnéznétek a kérdező mai,10:45.-ös válaszát?Engem bánt csak?

2009. szept. 15. 15:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%

"Ez úgy hangzik, mint a kályha. Mindenki innen indul ki. :-)"

Én ezt sem értem!! Most mi van??

2009. szept. 15. 15:26
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Erre szoktàk mondani... Akinek nem inge... :) Ne is foglalkozz vele, ö el van a sajàt vilàgàban, ha neki igy jo, csinàlja!
2009. szept. 15. 15:26
 3/19 anonim ***** válasza:
40%

Aztaaa. Szerintem bűntudata van azért, mert nem képes megoldani egyedül a gyerek körüli teendőket, és durvasággal reagál le ezért dolgokat. A 30-as évei végén szült ismerőseim pont ellenkezőképpen viszonyulnak a gyerekükhöz.

Érdekes mindenesetre.

2009. szept. 15. 15:30
 4/19 anonim ***** válasza:
72%
Sokat agyaltam,hogy válaszolok rá,mert bántani nem bánt de volt véleményem a több diplomás kismama stilusáról.és jol irta az elötte lévő válaszoló,hogy itt valami más a bibi.A 4 diplomával és az okos családjával biztos tudja,hogy mennyire jó nem fürdetni minden nap.De aztán nem irtam.nem veszem magamra.az én szüleim is rengeteget dolgoztak,és tisztességben felneveletek,de olyan nem volt,hogy anyám estére ne lett volna a gyerekeivel.van véleményünk,én ezt most le is írtam,de lehet tök feleslegesen.
2009. szept. 15. 15:32
 5/19 anonim ***** válasza:
56%

Engem a válaszok bántanak...

Miért kell turkálni bárki életében? Feltett egy kérdést, és nekiestek, h milyen rossz anya, holott még azt sem tudták, h mi van.

És szerintem az elkényeztetett majmokkal nem akart megsérteni senkit, az enyém is egy tündéri kissrác, de látom az utcán a gyerekeket, akiknek mindent megvesznek, egyébként meg gondolom, h semmit sem törődnek velük, a gyerek meg hisztizik, rugdos, követelőzik, stb.

Ja, visszatérve, én sem fürdettem minden nap, ugyanis a bőrgyógyász ismerősöm meggyőzött, h nem jó a pici bőrének a napi suvickolás.

2009. szept. 15. 15:37
 6/19 anonim ***** válasza:
59%

Én még az első pár választ olvastam el és tovább léptem nem is válaszoltam. Nekem nem jön be hogy valaki 2-3 naponta fürdeti a babáját. Én is császáros voltam nagyon meg szenvedtem. Hetekig fájt ha idő változás van még most is a kislányomat viszont el látom tisztességgel. Nem értem ha sír nem fürdetjük?! Nevetséges! Nekünk is sírt mégis gyorsan le mostuk és kész. Elején én se mertem egyedül fürdetni aztán úgy jártam hogy apja később ért haza. Anyuval beszéltem telefonon biztatott nem lesz semmi baj. Féltem nehogy bele fulladjon. :-) Azóta 5.5 hónapos és imád fürdeni! Először a hátán fektetem a vízbe. Le mosom aztán megfordítom és lubickol igaz fogni kell rendesen.

Ami nagyon nagyon megsértett és azért is írok " Most meg neveljük az elkényeztetett majmokat!" mondata. Mire fől ír ilyeneket.

2009. szept. 15. 15:40
 7/19 anonim ***** válasza:
41%
15:37 pont az ilyen szülők akik ilyen gyerekeket nevelnek fel. Mindent a seggük alá tesznek aztán csodálkoznak ha drogoznak a gyerekeik. Szépen le szólta a szegényebb családokat is!
2009. szept. 15. 15:44
 8/19 anonim ***** válasza:
43%

Ezek betegek.... én tőlem bármit csinálhat a gyerek, ha alszik akkor is felkeltem hogy fürödjünk. Egész nap a pelus a fenekén, pisis, kakis.. neki is jó a fürdés, jól esik a tisztaságérzet. Eszembe nem jutna egy napot is kihagyni. Az ilyenen én is kiakakadok. Ezek szerint a kérdező sem fürdik minden nap?? Illatos lehet. Mert ugye mindenki magából indul ki, szép kis példa lesz majd a gyereknek. "Nem baj fiam, nem kell minden nap fürdeni" Aztán majd ha elkerülik a lányok, az emberek majd nézhet.

Hát lehet hogy ő elkényeztett majmokat nevel, én nem. Nekem egy tündéri kisbabám van - szerintem a többi más normális anyukának is -, az életemnél is jobban szeretem. Olyan lesz a gyerek, amilyennek neveled. Én igyekszem nem elkényeztetni, de ha még is elkényeztett lesz, akkor sem fogom majomnak hívni. Ne foglalkozz ezzel, ez az ő szegénységi bizonyítványa. Ha az anya így gondolkodik, ilyen kretén, akkor az a szegény gyerek is ilyen lesz nagykorában, akinek majd ugyanilyen majom gyerekei lesznek és így tovább... nagy az isten állatkertje, csak alacsony a kerítés!

2009. szept. 15. 15:48
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Azert ebben a kerdesben (amit belinkeltel) van nemi nyafogas es felvagas is. Senkit se erdekel mit dolgozik, meg hany diplomaja van, a kerdes a furdetesrol szol.

Ha o nem akarja minden nap, hat ne furdesse, maga a kerdes is teljesen felesleges volt, mert ugyis mindenki maskepp csinalja. A valaszok tele vannak provokativ kijelentesekkel. Most kezdjunk el versengeni ki a szuperebb anya az alapjan amit dolgozik vagy diplomas-e? Mert ez mar arra megy ki.

Ne torodj ezzel, lehet valaki csak remekul szorakozik es a fele sem igaz. Sosem tudod ki ir a masik oldalon.

Szep napot!

2009. szept. 15. 15:52
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki döntse el azt, hogy hogyan neveli a gyerekét, de ha egy ilyen oldalra, ilyen kérdést tesz fel, akkor ne csodálkozzon, hogy kap hideget, meleget.
2009. szept. 15. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!