Hosszú vagy rövidújjú bodyt adtok már a babára?
Szia!
Nekünk a gyerek szoba sarok szoba és elég hűvös van-legalább is az érzet az.Így kap egy atlétát meg egy hosszú ujjú bodyt meg hosszú naci,zokni-éjjelre.+ a lepedő alá betettem egy takarót,mert a kókusz matrac hideget sugároz,és kap egy polár plédet.Így tök nyugodtan alszik éjjel.Nappal szintén hosszú ujjúban van+póló rajta ,melegítő.Nekem mondjuk elég fázós babám van és így is köhög néha.Igyekszem nem túlöltöztetni,de mivel tetőn lakunk így a tető is hűti a lakást.Lent ,szintén hosszú ujjút kap ha szeles idő van.szerintem már annyira nincs jó idő.nem is hiszem,hogy nagyon lesz...:( 14hónaposak vagyunk
rövidet, de nálunk egész nap süt a nap az ablakon és nagyon kellemes meleg van. plussz van egy kis takarója ,amit egyfolytában rágcsál, na az is rajta van még.
5,5 hós fiúcska
nappalra hosszú ujjút ( + estefelé kis mellénykét)
éjjelre meg rövid ujjút + hosszú ujjú rugit.
Szia!
Én is hosszút!
Minden reggel 8 -kor megyünk el itthonról,így a body fölé kap egy mellényt vagy egy pulcsit is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!