Meddig tudtad anyatejjel bírni, ha már eleve vegyesen étkeztetek?
Azért kell fejnem, mert szegény babám "túl" vegyesen étkezett és besokallt: szopival kezdtük, aztán a lefejt tejet adtam (mert nem tudott mindent kiszopizni) és tápszerrel pótoltam még.
Hozzá tartozik, hogy 3 héttel előbb sürgősségi császárral született, én 3 napig intenzíven voltam utána, a szervezetem nem az anyatej termeléssel volt elfoglalva, ill. így a babám a cumisüvegből való szopit tanulta meg nagy nehezen, mire beindult a tejem is.
Szóval cici-anyatejes üveg- tápszeres üveg- től egy idő után besokalt a fiam, és nem fogadta el az üvegeket, csak a cicit. 3 napig szenvedtünk, hogy csak cicivel lakjon jól, de hiába. Így végül a cumisüveg mellett döntöttem. Ha egyszerre a kettőt nem fogadja el, akkor inkább üvegből etetem, de kapja meg a kellő táplálékot!
Kis súllyal született a korai jövetel miatt, és nem is gyarapodott jó ütembe, bukott is hozzá, szóval nem lehetett viccelni az evéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!