Szerintetek melyik triciklit vegyem 14 hós lányomnak? Esetleg van valakinek ilyen?
Szia!
Nekünk az első van és én nagyon szeretem. 1 éves kora óta használjuk, már sokszor ezzen tolom a boltba is nem babakocsival. Jól lehet irányítani és kényelmes! De amiket belinkeltél azok közül az utolsó is szimpatikus nekem!
Mindegyik drága, én játékboltban vettem 13200 Ft-ért a zöld-sárga elefántosat. Nagyon szereti a fiam. De kislánynak tökéletes az első, és még 10.000 ft sincs.
Szia!
Én olyat fogok venni, amit utolsónak linkeltél be, és a Brendonban tényleg olcsóbb.
Én ilyenen nem szoktam spórolni, mert némelyik annyira giccses, hogy az már borzasztó.
Szia !
Utolsó vagyok. Nekünk ilyen bébi taxink van, és tök jól kormányozható. [link]
Először én is tartottam ettől, meg hogy elhajlik ahogy kormányozom, de nem, nagyon szerette a kisfiam is, csak most már le kell szerelni, és bébitaxi lesz belőle, mert kinőtte, leér nagyon a lába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!