Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek melyik triciklit...

Szerintetek melyik triciklit vegyem 14 hós lányomnak? Esetleg van valakinek ilyen?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2009. aug. 25. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk az első van és én nagyon szeretem. 1 éves kora óta használjuk, már sokszor ezzen tolom a boltba is nem babakocsival. Jól lehet irányítani és kényelmes! De amiket belinkeltél azok közül az utolsó is szimpatikus nekem!

2009. aug. 25. 12:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én is most kezdtem el nézni a kisfiam 1. szülinapjára. A belinkeltek közül nekem a 3. tetszik, én a Brendonban néztem ott 15990, ha esetleg van a közeledben még spórolni is tudsz és meg is nézheted személyesen hogy milyen.
2009. aug. 25. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindegyik drága, én játékboltban vettem 13200 Ft-ért a zöld-sárga elefántosat. Nagyon szereti a fiam. De kislánynak tökéletes az első, és még 10.000 ft sincs.

[link]

2009. aug. 25. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Én olyat fogok venni, amit utolsónak linkeltél be, és a Brendonban tényleg olcsóbb.

Én ilyenen nem szoktam spórolni, mert némelyik annyira giccses, hogy az már borzasztó.

2009. aug. 25. 16:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát a giccset én sem bírom, bár nem mondom, hogy az ár nem számít, de nem az az első. Már csak abban nem vagyok biztos, hogy a harmadik "szülőkormányossága" nem abban merül-e ki, hogy megemelem, mint a babakocsit és irányba állítom.
2009. aug. 25. 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:
48%

Szia !

Utolsó vagyok. Nekünk ilyen bébi taxink van, és tök jól kormányozható. [link]

Először én is tartottam ettől, meg hogy elhajlik ahogy kormányozom, de nem, nagyon szerette a kisfiam is, csak most már le kell szerelni, és bébitaxi lesz belőle, mert kinőtte, leér nagyon a lába

2009. aug. 25. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!