Anyukák, nektek mennyi tartalék pénzetek van, amihez, ha vészhelyzet van, hozzá tudtok nyúlni?
40e
néha el kell venni belőle, de aztán visszapótoljuk
Szerintem ez mindenkinek más. van akinek semmi és van akinek több millió. Ez nem anyukaságtól függ.
Nekem igen sok van, mi külön kasszán vagyunk a férjemmel így mindenki sporol a magáéból, de a gyerek és a közös dolgainkatt együtt vagy a férjem fizeti.(amikor dolgoztam 50-50%-ban most hogy itthon vagyok a gyerekekkel én csak kavasebb dolgot fizetek bele)
Akiknek nincs félretett pénzük v. csak kevés, az miért van? Kevés a bejött jövedelem v. hitel v. gyorsan elköltitek?
Kíváncsi vagyok, mert mi is hitellel, relatív kevés félretett pénzzel éljük az életünket és hajlamos vagyok nem jól beosztani is.
Negyedik vagyok, a nullára lepontozott. :)
Ne legyetek már ilyen feministák és előítélkezők, anyukák... én beismerem, hogy a férjem ért a pénzhez, én meg nem, max. elkölteni tudom. Mi azért élünk boldogan, harmóniában, jólétben, mert mindenki azt csinálja, amihez ért. A pénzügyek a férjemnek jutottak. Tessék, le lehet ezt is pontozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!