Megúsztuk, hogy leessen valahonnan?
Pár kérdéssel előrrébb olvastam, hogy leesett a baba az ágyról. Minden baba leesik valahonnan amíg nem tud járni? Eddig mi ezt megúsztuk, most próbálkozik a felállással, mindig a fenekére huppan.
Ha leesik az ágyról, pelenkázóról stb. akkor az kinek a hibája? Nem akarok senkit megbántani. Komolyan.... csak érdekel. Lehet buta kérdés, de ne hurrogjatok le.
Köszönöm.
Szia!
A szülő hibája, szerintem az ő felelőtlensége, én mióta forog-mászik, sose hagyom egyedül sem az ágyon, sem a pelenkázón, lekopogom eddig mi is megúsztuk, hogy leessen.
Szerintem nem szabadna törvényszerűnek lennie, hogy minden gyerek leesik valahonnan.
Csak oda kell rá figyelni.
Nekem a védőnő már újszülött korában is azt mondta, hogy soha egy percre se hagyjam a pelenkázón, ágyon egyedül, nem is hagyom soha. A pelenkázón minden kézreesik, tehát nem kell elrohangálnom, ha meg mégis, viszem magammal.
Most, hogy már áll, és lépeget óhatatlan,hogy lehuppan (a földön!), de ez már más kategória, ezt nem lehet kivédeni.
10 hós kislány anyukája
Hát nyilván nem a baba hibája, de szerintem nem kiáltható ki a szülő vétkesnek (mondjuk a pelenkázó asztalon nem hagynám magára), de az ágyról szerintem egy pillanat alatt "lemászik", ha csak nem nézel rá.
Kívánom, hogy maradjon is így, hogy nem esett le sehonnan. Még a mi gyermekünk sem, de nem lesz rossz szülő attól senki..
Szerintem
Szia!
Én írtam ki a kérdést.
Nem érzem magam vétkesnek, hogy lefordúlt.Ugyanis egy pillanat alatt az ágy közepétől (nagy francia ágy ) a szélén volt és már fordult is le.Hozzá kell tennem hogy még nem mászik csak forog, azt se csinálta még ilyen összefüggően.És nem hagytam magára, csak fél percre nem figyeltem rá.Szerintem hazudik aki azt mondja, hogy minden percben rajta tartja a szemét!
Örülök hogy ti megusztátok a legurulást!
Tényleg nem akartam senkit megbántani, velem is előfordulhat még. Én biztos szívrohamot kapnék, ha leesne, rossz még belegondolni is. Nagyon rossz érzés lenne.
Nekünk is a franciaágyon van, még! És néha elmászik onnan ahova leteszem.
Minden jót mindenkinek!
Egy éves a gyerekem, és nem akkor esett le, mikor elkezdett forogni, kúszni, mászni, hanem most.
Hálistennek kihúzhatós ágyunk van, és kb 15 cm-ről esett le, persze a fejére.:(
Mindig annyira figyeltem, h nehogy baj legyen, és tessék.
Mikor már azt hiszed, h megúsztad, akkor lesz a baj.
Zárójelben, már le tud mászni, az első között volt, amit megtanítottam neki.
Láttam, h le fog esni, utánakaptam, és pont ezzel a mozdulattal löktem le. Hálistennek semmi baja nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!