Mitől lehet ilyen nyugtalan éjszaka fél éves babám?
Mióta forog, azóta egyszerűen agyrém az éjszakánk!
Este 8-kor lefektetem, kb. 10 órakor alszik el mélyen, addig fel-fel sír, bemegyek, megsimogatom, visszaalszik.
Aztán hajnali egy-kettő után kb. fél óránként felsír, és nem tudom az okát.
Éjjel eszik még, de ezek az ébredések ettől függetlenek.
Mi lehet a baj?
Foga nem jön, nincs semmi szokatlan az ínyén.
Kb. három-négy hete megy ez így.
Azt gondoltam, majd magától elmúlik, de most már hulla fáradt vagyok, és semmi változás...
Mit tehetnék?
Szia,
nálunk ugyanez volt, volt hogy éjjel 3 órát aludtam, azt se egyben....szeritnem semmit nem lehet tenni, csak arra koncentrálj, hogy egysezr, nem is sokára, vége lesz ennek is. Persze , hosszabbnak fog tűnni, mint amilyen. :) de a mozgásfejlődés sajnos a legtöbb baba álmát megzavarja. Kitartást!
Sógornőm szerint, ha már mászik, jobban elfárad, és jobban fog aludni, de anyu szerint meg elrontottam...
Én meg fáradt vagyok már, mint a fene.
Sokszor már én magam sem tudok aludni, mikor lehetne, olyan fáradt vagyok.
Akkor már "csak" pár hónap, és talán helyre áll a rend...
Köszönöm a válaszod!... remélem igazad lesz!
Attól, hogy nem látszik semmi az ínnyén még lehet a foga.
Nappal nem rág, dug mindent a szájába?
Camomilla 15ch homeopátiás szer jó megoldás lehet.Lefekvés előtt 5 gólyócskát vízben feloldani és megitatni vele, csak előtte és utánna fél óráig ne etesd.
De igen, mindent a szájába vesz, és rágcsál, de ezt már kb. két hónapja csinálja.
A chamomillát próbáltam, de semmi hatása nem volt sajna.
Pedig minden homeos szabályt betartottam, én magam is sokszor nyúlok a homeopátiához, tisztában vagyok az alapszabályokkal.
Egyszerűen semmiféle hatással nem volt a babámra.
Más ötlet?
Van itthon viburcol kúp is, de még nem mertem neki adni.
Mivel nem látom, hogy a foga lenne, gondoltam nem homeozom feleslegesen.
Köszönöm!
Aranyos vagy, hogy ötletbörzézel velem...
A forgolódás lehet a baj.
De ha korlátozom (én ki szoktam támasztani), akkor dilinyós...
Hát úgy tűnik, lassan végigérünk a lehetőségeken, és tényleg nem oldja meg a problémát más, csak az idő...
Addig meg bagoly üzemmódba leszek kapcsolva... :-(
Köszi nektek a válaszokat!
Akkor pár hónapra bérbe adom a manót... :-)
Neeeemááááám... :-))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!