Tudtok erről az anyukáról valamit?
Az történt,hogy egy anyuka belekötött,hogy nem lehet februárban a lánya szülinapja,ha szeptemberben még "csak" 20 hónapos volt.És megkérdezte,hogy kamu-e a kérdés,mert a kérdező egyszer azt írta öccse van egyszer azt,hogy bátyja.Arra nem gondolt,hogy esetleg mindkettő is lehet...Aztán írta az anyuka,hogy 19 hónapos volt a kislánya,csak épp az alig egy hónapja halott gyerekére,még nem gondolt úgy.Meg,hogy van öccse és bátyja.Aztán egy másik anyuka is szidalmazta,mi szerint túl hamar feldolgozta a családja elvesztését,milyen undorító,hogy kistestvérre gondol stb.Végül írta a kérdező,hogy amikor belép a lakásba senki ne tudja,mennyire marja a fájdalom,és senki soha ne élje át.Nem dolgozta fel a lánya elvesztését,mindennap sír,és rettenetes amit neki adott az élet.+odaírja,hogy törli a kérdés,de mint már említettem,pár anyukának küldött privátot,hogy levelezhessünk.
3.válaszoló voltam
Hát sajnálom:(:(
Én is rendszeresen írtam neki, örülnék ha ide tévedne, szivesen írnék neki én is, és örülnék ha tudnám mi van vele
Egyébként felháborító,hogy egyesek milyen kis apróságokon fenn nem akadnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!