Mit vennétek 1 éves baba szülinapjára?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 20:12
1/7 anonim válasza:
Én hamarosan megyek 1 éves baba szülinapjára.valamilyen foglalkoztató játékra gondoltam meg mesekönyre,olyan kemény fedelűre,mert azokat szereti...ilyesmit vigyél te is.
2/7 anonim válasza:
fp zsiráfos golyopályát , v. elefántos kockaevötv, vizilovas kockaevöt( használtan olcso)hintalóvat,Épitö kockát, Duplo legot, Zenélös játékot zongora félét, ikeás kalapácsolot. Kerti dönpert, homokozo készletett.
3/7 A kérdező kommentje:
Ezeket mind megnézem, köszke!
2009. júl. 13. 20:23
4/7 anonim válasza:
Labdát, készségfejlesztő játékot, fürdő játékot, tolható biciglit, homokozós cuccokat..
5/7 anonim válasza:
Bébitaxi, hinta, ugrálós cuccok (itt láttam valami ugráló csacsit, ami nagyon jópofának tűnt), tanuló kutyus, mesekönyvek (egyelőre anyukának felolvasásra...)
6/7 anonim válasza:
a fiam hamarosan egy éves lesz (még 2 hét:)). Ő kap sok képeskönyvet, babaszótárt (képek alá írva 1-1 szó), készségfejlesztő fajátékot, hintalovat, lábbal hajtható motort.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket!!!
2009. júl. 13. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!