Van valakinek DorJan Danny Sport babakocsija? Mi a véleményetek róla?
Szia!
Nekünk ilyen van, csak más színben. 2010. óta van bevetésen én nagyon szeretem, szerintem jó kis kocsi.
Könnyű irányítani, sehol nem akadok el vele. Simán áttolom minden egyenetlenségen, mondjuk óvatosan.
A kisfiam is szereti, nem rázza.
A mózese kifejezetten tágas, mi közel 6 hós koráig használtuk, utána is jó lett volna még, de dobálta magát benne.
A sportrészt kezdetben magamfelé, majd kifelé tettem fel. Jó, hogy külön tudod dönteni a háttámlát és a lábrészt. Mondjuk lehetne egy 90fokos támlapozíció is, de úgyis előredől, ha látni akar valamit. Kifejezetten tágas a sportrész széltében és hosszában.
A hordozó is jó, főleg, ha mész valahova. Csak a váz kell meg az adapter, rákattintod a hordozót és mehettek is. Mi sokszor használtuk így.
Nem könnyű, ha lépcsőznöd kell vele napi szinten, akkor nem a legelőnyösebb. Tömegközlekedni lehet vele, alacsonyra simán fel tudsz szállni, a többire meg kérsz segítséget.
Ami külön jó, hogy magasabban van a baba, mint többi kocsinál, így nem kell nagyon lehajolgatni hozzá, és a sportrész ülőmagassága a legtöbb asztal magasságával egyezően van, így kényelmesen etetheted a kocsiban.
Könnyű a huzatot tisztán tartani, elég egy kis víz. Mi eddig 1X mostuk ki a dolgokat.
Bárhova befér, mi még a Gyermekvasútra is felraktuk az ajtón keresztül.
Hátránya, hogy szét kell szedned, ha kocsiba akarod tenni, külön a váz és az adott rész, ill., elég sok helyet elfoglal. Nekünk Fusionunk van, belefér, de túl sok egyéb dolgot nem tudunk mellé tenni.
A bevásárlótáskája jó nagy, de lehetne egy kicsit praktikusabban hozzáférhető, és levehető.
Mi akciósan vettük újonnan 80e-ért, amit Te linkeltél, az egy kicsit sok, de annyira nem vészes.
Összességében egy jó kocsi, nekünk nagyon bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!