Vannak olyanok, akiknél a 15 havi oltásnál problémák jelentkeztek?
Figyelt kérdés
Súlyosabb illetve kevésbé súlyosabb?2012. jún. 19. 20:44
1/7 anonim válasza:
Egyik lányom teljesen lebetegedett. Az összes lehetséges tünet kijött rajta. Két hétig húzódott, utána antibiotikumos kúra segített csak.
Most már majdnem három éves, de nem betegesebb az átlagnál, sőt, talán kevésbé az.
2/7 anonim válasza:
Kislányom semmilyen értelemben nem egy "táposcsirke"- ahogy én szoktam nevezni (egyszer az első fogzásnál volt 2 napig náthás, nem sír ha elesik, 84cm és 11,2kg, szóval elég masszív csajszi) Az oltás utáni 5. és 6. nap hőemelkedése volt, és utána 2 nap majd' 39 fokos láza. Pöttyök nem lettek rajta. Ja, és a láz utolsó napján este mindent kihányt. Másnap meg mintha nem is lett volna előző 4 napban beteg. Lehet kicsit hozzájárult az is, hogy 3 foga (ebből egy rágó és egy szemfog) jött egyszerre. Pöttyök nem jöttek ki rajta. Azóta sincs semmi baja, bár a rá következő 3 hétben kevesebbet evett, de már az is helyreállt.
3/7 anonim válasza:
Az Én kislányomnak semmi, de semmi baja nem volt,Én adtam neki a homeos bogyókat Thuja 5 a neve és mindennap adtam reggel este 5 bogyót.
4/7 anonim válasza:
Full pöttyös lett 7-10nappal később, más hálistennek nem.
5/7 anonim válasza:
igen volt következménye. majd 3 hétig nyögte az oltás mellékhatását és azóta sem állt helyre az immunrendszere. addig mégcsak taknyos sem volt, azóta minden hónapban antibiotikum kell neki. most 22 hónapos és most járunk kivizsgálásra. a dokink azt mondta hogy ritkán de van ilyen. nekünk az elmúlt fél év több mint 40ezerbe van. mindjárt megkeresem a kérdéseket amit itt tettem fel az oltással kapcsolatban.az a biztos eddig hogy az oltás totál legyengítette az immunrendszerét.egyébként még az oltás előtt kapott béres cseppet,egészen idén májusig adtam neki, sőt pár hónapos korától cebiont is dupla adaggal mivel koraszülött és vérszegény volt.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Ettől az egy oltástól voltam beparázva, mert mindenki riogatott, hogy így-meg úgy lesz. Hát konkrétan semmi baja nem lett tőle, még hőemelkedése sem volt. A 18. havitól ami meg szinte semmi a 15.havihoz képest attól belázasodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!