Keresztelőre ajándék ötleteket szeretnék! Semmi tippem, ékszert semmiképpen nem akarok és pénzt sem adni! Valami személyre szóló, különleges ajándékot szeretnék, de nincs ötletem!?
Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 20:28
1/7 Mókica84 válasza:
SZia!mi a keresztfiunknak nyakláncot vettünk,de írtad h te ezt nem akarsz.De például biztos örülnének játszószőnyegnek, vagy olyan játék macinak ami a baba előtt mászik vagy pl: készíts egy olyan albumot ami a baba első fotóit tartalmazza de a mai digitális világban jópofa dolog egy digitális képkeret is.Remélem tudtam valamit segíteni :)
2/7 anonim válasza:
Itt tudsz egyedi fotó albumot rendelni, nekem nagyon tetszik.
3/7 anonim válasza:
Mi (ugyan nem a keresztszülőktől kaptuk) kaptunk egy szív alakú ezüst kis tartókát (talán szelencének hívják). Elfér benne a kis köldökcsonkja, meg majd az első kipottyant tejfoga. És bele van gravírozva a neve. Én ilyennek örültem, mert ez meglesz 20 év múlva is, de egy játszószőnyeget nem fog tudni elővenni.
4/7 anonim válasza:
Mi pihenőszéket kaptunk. Jó szolgálatot tesz!
5/7 anonim válasza:
A kisfiam egy ezüst kiskanalat kapott,bele volt gravírozva a monogramja.Nem használtuk soha,de nekem annyira egyedi volt...Kaptunk mellé pár baby játékot is,nagyon örültünk nekik.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a sok jó tippet! :)
2012. jún. 21. 19:16
7/7 anonim válasza:
Én (ugyan nem keresztelőre, hanem első babalátogatásra) egy saját készítésű keresztszemest vittem. Egy mesebeli sün volt rajta, valamint a kisfiú neve és születési dátuma. Szépen bekereztettem, beüvegezeztettem. Kb 3000 Ft volt (a hímzés alapanyagait nem kellett megvennem, azok volak otthon amúgy is). A szülők odáig voltak érte, azóta is a kisfiú ágya felett van. A 42. kisbabaruhát már minek vittem volna? Kerül az is ennyibe, és egy hónap után senki sem emlékszik rá, hogy kitől kapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!