Állni tudó babák altatása?
Sziasztok!
Eddig napközben úgy aludt el a babám, hogy amint fáradt, letettem, cumi, alvós plüss, puszi. Oldalra fordult, kicsit nyöszörgött, néhány perc múlva aludt. Mióta fel tud állni (és persze lelkesen gyakorolja, bárhol, bármikor), ha lefektetés utána nem tud elaludni 1-2 percen belül, megunja, és inkább feláll. Újra bemegyek, lefektetem, újra feláll.
Múlt éjjel hajnali 3-kor arra ébredtem, hogy gyermekem dumál, és ülve játszik az ágyába. Mikor bementem már pattant is a rácshoz, állásba. Mindezt hálózsákban.
Ha biztosra akarok menni, hogy elalszik, kénytelen vagyok vele lefeküdni a kanapéra, viszont erre nem akarom rászoktatni. 7,5 hós.
Javaslatok?
Köszönöm!
Türelem:)
Nem fogja abbahagyni mert most ez ujdonság neki és annyira érdekes a számára hogy inkább nem alszik csak hogy állhasson.
Én a szobájában a földre dőltem le ilyenkor ő meg kiélhette magát a kiságyában, ha megunja úgyis elalszik.
Sztem ha nem sir és elvan akkor hagyd nyugodtan, úgysem tudsz vele mit csinálni,ja és a hálózsák: a lényom is abban alszik de nálunk nem volt gond nem esett el miatta.
szerintem se feküdj mellé, ha eddig nem tetted.
az enyém is fel szokott állni a délutáni alvás helyett, de egy idő után megunja. Volt, hogy nekem is 5ször kellett bemennem lefektetni, de hidd el, megunja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!