Hát még nem született meg a babám de mikor tudom bölcsödébe vinni?
Ez a kérdésed miatt most aztán hideget meleget fogsz kapni.
A kérdésedre válaszoljak,megszületik a babád szépen elmentek kértek beíratási űrlapot,kitöltöd,hogy mikortól akarod járatni (feltételezem 1 éves korától),elbírálják,hogy felveszik vagy sem.De ha helyszűkében vannak és olyan szülök is be akarják íratni akik jobban rá vannak szorulva,vagy egyedülálló szülőként íratná be gyermekét előnybe részesül.
Persze,az itt válaszolók nagy része csak rosszindulatúan ítélkezni tud......
ha megszületett vidd el,aztán ott fel kell iratkozni elmondod mikortól vinnéd és ott eldöntik felveszik-e
Igen,eddig 1 válaszoló kivételével,de Ő megírta,hogy inkább nem mond semmit,mind normális választ adtunk és támogattunk.
Erre mi a Te reakciód? Osztod az észt...
Ha diploma kell,akkor járj többet emberek közé,mert van mit még kupálódj,a modorodon meg csiszolhatsz,Dabas sem egy tanya.
és gondolom elolvastátok a válaszomat normálisan egyépként oda irtam hogy vannak itt normális válaszolok és mindenkitöl ezt várom mint mindenki ezt várná el egyáltalán nem kellett volna semmilyen értelembe kifejezni a nem tetszést hisz nem a véleményét kérdeztem
tényleg bocsi a többiektől nem nektek szolt konkrétan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!