Jogosan esik szarul, hogy a férjem nem köszöntött fel anyák napján a 7 hónapos fiúnk nevében? Vagy csak túlreagálom?
Anno engem sem köszöntött fel, nem is vártam, mert nem ő a gyerekem.
Anyák napja szerintem kicsit fel lett tuningolva, kb. mint a Valentin nap. Jó üzlet a virágosoknak.
Nekem éppen elég, ha a 2 évesem átöleli a nyakamat, és puszit ad. Azt meg szokott szinte minden nap, egy anyának kell ennél több?
:)))
Szerintem érthető hogy szarul esik, de ne nagyon vedd a szívedre, a férfiaknak nem ugyanolyan egyértelműek ezek a dolgok, mint nekünk, mert ők túlságosan racionalisták.
Valószínű úgy gondolta, hogy majd a fiad vesz virágot, ha elég idős lesz hozzá:)
De addig se aggódj, az oviban majd kapsz olyan anyák napi köszöntést, hogy csak csuda:)
Addig meg isten éltessen téged anyák napján ( a fiad nevében:D)
Tessék, mondjuk azt, hogy ő küldi:
Anyukámat meglepem, de kicsi a tenyerem
Nem fér bele annyi virág amennyire szeretem.
Kis kezemmel mit adhatok? csak az egész világot;
vagy tán, ami ennél is több, e néhány szál virágot.
Persze, nem válóok, de én mondtam neki előre, hogy szeretném, ha a fiammal felköszöntenének. Végülis ez életem első anyák napja anyaként. Mondta is hogy rendben, csak szóljak neki mindennap mert el fogja felejteni. Aztán mégse történt semmi. :(
Most meg úgy érzem, hogy szar anyának tart, mintha nem érdemeltem volna meg.
Nekem furcsa, mert az én párom már akkor virággal köszöntött mikor még csak pocakos voltam a babánkkal. Nekem nagyon jól esett.
Szerintem jogos, hogy rosszul esett. Ennyit igazán megérdemelnél mint anyuka. Egy szál virág, vagy bármi figyelmesség igazán nem nagy dolog, de bearanyozza a napot.
Én pl Apák napjára egy szép idézetet nyomtattam színes papírra a gyerekek fényképével. A párom nagyon meghatódott.
Nagyon jól tud esni ,ha a párunk a gyermekkel együtt felköszönt ilyenkor bennünket.
Lehetséges,hogy a férjed nem is hallott ilyesmiről,hogy az apuka a gyermekkel együtt köszönti ilyenkor az anyukát...és figyelmetlen volt,ha tudtára dtad,hogy rosszul eett a dolog,akkor jövőre másként fogja csinálni figyelembe véve,hogy nekd ez mennyire fontos .
Az én férjem úgy jött haza az ovis kisfiammal,hogy szedtek egy mezei csokrot,a férjem mondta a verset és kaptam egy karkötőt amit állítólag a kisfiam készített ,én meg sírtam,mert annyira nagyon jól esett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!