Ha kisbabád születik miért fordulnak el az emberek?
Ismerős még valakinek a "napokban meglátogatlak" mondat ami hónapok óta nem következik be?
Régen pedig naponta beszéltetek, vagy csak átugrott 2 percre beszélgetni.
Nem értem,mert ha magamból indulok ki akkor én hívnám a gyerekes barátaimat is és ha nehezebben is de megoldanánk a talit.
Ti hogy vagytok/voltatok ezzel?
hány éves vagy? ha fiatalon szültél és a barátaidnak nincs gyeeke,akkor valószínű azért ,mert a baba miatt,már más lett az "érdeklődési " körötök. vagy egyszerűen,attól tartanak,hogy zavarnának.
én is akkor kerültem közelebb újra a barátnőimhez amikor ők is anyák lettek.
Szia!
28 éves vagyok, igazad van fiatal közösségben mozgok.
De a legtöbb ismerős családjában vagy testvérének kisbabája van, nem nagyon értem.
Az viszont eszembe sem jutott hogy azért alakult így mert nem akarnak zavarni!
Hasznos volt a válaszod, nagyon köszönöm neked!:)
2. válaszolóm pontosan ugyanígy vagyok mintha én írtam volna!:)))
Most 6 hónapos a kisfiam és már nem akkora az érdeklődés...
Nem baj csak érdekes...
Én inkább a barátokon vagyok meglepődve azaz a már nem barátokon akik elmaradtak....
Csak azt nem értem akkor miért telefonálnak minden héten hogy mikor jöhetnek és nem jönnek, illetve tudják hogy itthon vagyunk majdnem egész nap....
Szia!
Igen, ismerős, bár nekem a másik oldalról. A legjobb barátnőm pár hónapja szült, itt lakik 5 percre, de valahogy sosem tudunk találkozni. Nekem bármikor jó lenne, reggel, este,... A 4 hónap alatt 2x találkoztunk... Már nem hívom, mert olyan hülye dolog, hogy itt teperek, hívogatom. Ő egyszer sem hívott fel, hogy találkozzunk. Ha hív szívesen megyek. Ha a baba nagyobb lesz, talán visszatér a régi napirendjéhez...
DE jó hogy írtatok!
Annyira más szögből látom most ezt az egészet!
Nem is gondoltam hogy ezek is közre játszhatnak!
Nekem is volt olyan amit írt az egyik válaszadó,hogy hívtak felvettem és beszéltünk de annyira nem tudtam figyelni pedig szerettem volna....
De pl én messzebb lakok a legjobb barátnőmtől és azelőtt naponta...
Bármikor jöhetne,én rengetegszer hívtam és meg is beszéltük de konkrétumot soha.
Már nem hívom, nem könyörgök senkinek!
A fiam pedig az első, de hát ez gondolom természetes....
Hát nem tudom, nálam ez nem így van. :)
Szerintem attól függ, hogy mennyire vagytok jó barátok. Nekem 2 igazi "jóban-rosszban" barátnőm van, már 11 éve együtt vagyunk. Együtt nőttünk fel és ők nem hagytak el miután megszületett a kisbabám. Pedig mi tényleg a fiatal korosztály vagyunk, 21 évesen jött a baba. :) Igaz, hogy már nem a féktelen bulikból áll minden hétvége, de gyakran jönnek hozzám, együtt sétálunk a babával és imádják a fiamat.
Rajtuk kívül nagyon jóban vagyok még egy másik anyukával aki szintén velem egy idős és a babáik is nagyjából egyszerre születtek.Vele szoktam még találkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!