Napvédőkrém! Kinek mi vált be, vagy mi nem?
5 hónapos a kislányom, egyre többet vagyunk kinn a szabadban a jó levegő végett, és kertes házban is lakunk, tehát van, hogy kinn pihen (fedett részen), de ha ébren van is sokat vagyok vele a kertben.
Milyen napvédő krémet használtok?
Melyik a jó, vagy rossz? Miért?
Ár-érték arányban milyenek...
Tapasztalatokat várnék, előre is köszönöm!
dm Alverde kimondottan baba naptejből két féle van, és 30 faktoros is létezik, gyerekeknek 25 faktor felett ajánlják.
Olcsóbb naptejet én sem vennék, ezt kened az arcára, a testére, lenyalogatja, stb. Szóval tényleg érdemes jobb minőségűt venni.
Köszönöm a cikket, hasznos volt!
Jól van, akkor körülnézek az általatok ajánlottak között. Nem mondom, hogy nem számít az ár, de a baba bőrét nem most szeretném tönkre tenni, szóval inkább legyen megbízható, ismert. És így hogy Ti is ezt használjátok, azért megnyugtatóbb.
Köszönöm az eddigi válaszokat, szívesen várok még hozzászólást. A zöld pacsi ment mindenkinek!
Csak a biodermának van 1 éven aluliaknak van, kizárólag fizikai/ásványi szűrős, tehát kémiai szűrőtől mentes napteje, 50+ faktoros, 5000ft körüli az ára, de elég egész nyárra -nekünk tavaly elég volt.
Az én babám 14 hós, de idén is ilyet veszek.
nagyon jo minoseguek a Daylong naptejek, ebbol letezik kimondottan babaknak is, ami miatt nekem nem nagyon tetszett, hogy egy kicsit pasztasabb, surubb az allaga, feher magadt egy picit a lanyom arca
Bübchennek is van kimondottan csecsemőknek való napteje, 50 faktoros, 4000 Ft. Brendonból rendeltem.
Sajnos olyan nincs, amiben semmi káros anyag nem fordul elő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!