Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Plateau tutyi (3300+pk) vagy...

Plateau tutyi (3300+pk) vagy liliputi ill pediped (7000 körül)? Melyiket ajánljátok? 9 hós a fiam, most kezd lépegetni.

Figyelt kérdés

Liliputi cipőnk már van, de nyári kellene most. Van annyira jó a másik is? Árban feleannyi kb, de vajon a lábának jó-e? Szellőzik rendesen? Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék.

www.plateauproducts.hu/index.php?link=Tutyik%20ny%C3%A1ri

[link]

2009. jún. 20. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csak a Liliputiról tudok véleményt mondani. Kislányom 14 hónapos és neki már pediped-je van de csúcs szuper! És nem izzed bele a lábacskája pedig az elmúlt napokban igen nagy hőség volt. A másikat nem ismerem, de megnéztem a honlapujukat. Nekem úgy tűnik, hogy az télre jó benti mamusznak, de első lépés cipőnek én nem venném meg. Szerintem ezen nem szabad spórolni. Nálunk a Liliputi bizonyított, mert korábban is az volt neki és gyönyörű lábboltozata lett a lányomnak Én inkább azt venném meg mégha drágább is. De sajnos tudom hogy a pézntárcát nem lehet felhízlalni a nincsből.....

2009. jún. 20. 15:16
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi:) azon gondolkodtam, hogy ha leteszem nyáron szaladgálni pl liliputi nyitottabban (szandi) az nem tartja a bokáját és ha valamibe belelép? ill valamire? mivel nem kemény a talpa (ami jó) mindent érez amire rálép?? Mondjuk kapaszkodva most kezd lépegetni..

neki liliputi kék-fehér sportos zárt cipője van, azt szeretjük, de eddig inkább kocsicipőként funkcionált. ősszel még talán jó lesz.

2009. jún. 21. 14:30
 3/4 A kérdező kommentje:
ahol a leírás van a pediopedről ott van egy barna nyitott szandi. azt hol találom meg? mi a neve?
2009. jún. 21. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Újra én. Az alábbi linken láthatod amit én javasolok a kisfiadnak. Ha még csak most kezdett el lépkedni akkor nem biztos hogy hamar megindul egyedül is. Nálunk a lányom 8 hósan kezdett el lépkedni és 13 hósan indult el magától. De mi a liliputit csak benn a lakásban használjuk. Nagyon jó, a bokáját nem kell félned hogy nem tartja annyira. Mi panelben lakunk, és kintre nem adom rá, mert sok a csikk meg az üvegszilánk. Ha kertes házban laktok akkor ott azért ki merném engedni a pedipedben is.

[link]

Én ezt venném nyárra mert elég nyitottnak tűnik a többihez képest.

Mi a lányomnak ilyet vettünk:

[link]

Votlak már nagy melegek de még egyszer sem izzadt bele a lába.

Viszont kintre meg Elefanten szandicipőt vettünk neki amit a Deichmann üzletekben lehet kapni.

[link]

Itt mindent leírnak róla magyarul csak meg kell nyitni a fájlt.

Mi ilyet vettünk a kislányunknak és az nap amikor megkata este már oda is jött egyedül hozzám.

[link]

Remélem tudtam segíteni. Ha még bármiben segíthetek írj ide majd visszanézek. Üdv.

2009. jún. 22. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!