Mivel tudom a ruhácskákból a foltokat eltüntetni?
Figyelt kérdés
A babám borzalmasan összeken mindent a kajájával.Egy nap annyiszor öltözik ahányszor eszik,hiába teszem rá az előkét.A foltokat nem tudom kiszedni a ruháiból.Vaniserl is próbáltam,de nem az igazi.Ti hogy mossátok ki?2008. ápr. 17. 19:00
1/6 bendzso válasza:
én a vanish oxigélt használom. mivel folyik meg drága is, a spórolást úgy oldom meg, h kitltöm a tartályba, amit adnak hozzá, fecskendővel felszívom, így a gél pont ott fog hatni, ahol kell. mielőtt beindítod a mosógépet, egy kicsit várj, h a makacsabb foltokra is hatással legyen. 99 %-ban bejön, egyedül a kakaófolttal nme bírok el :)
2/6 anonim válasza:
Trisó, ha zsíros a folt. Ha bírja a ruha anyaga, legjobb kifőzni - ez 1-2 percet jelent. Ha nem lehet főzni,akkor csak a trisós forró vizet öntsd rá a ruhára (esetleg ne műanyag edényben) hagyd ázni, utána simán mosd ki. Ugyanaz mintha konyharuhát mosnál.
3/6 anonim válasza:
Nekünk még csak a kakija fog össze mindent, azt vanish white-ba áztatjuk, nem veszi ki a ruha színét, csak a zöldes kakit.
4/6 anonim válasza:
nekem a tuti az amway-nek van egy folt kiszedő spray-e, rá kell fujni a foltr mielött a mosogépbe teszed.
Kiszed mindent, a fü folokat, sütötököt stb.
Nagyon jó.
A vanish szappan is jó, de csak a szappana, mert a folyadék és a por az semmit nem ér.
Ez az oxi action port probáltam, még a dinnye lét se szedte ki.
5/6 anonim válasza:
Létezik olyan előke, ami olyan, mint egy ruha, van ujja, és hátul össze lehet kötni, műanyagból, nekünk ez nagyon bejött!
Mosáshoz pedig én azonnal beáztatom, és Vanish szappannal mosom ki.
6/6 anonim válasza:
Szia! Nekem is Vanish szappan és az Amway dolgok váltak be. Az Amway termékek elég drágák, de nekem nagyon sokáig elég. (Én az előáztató port és a fehérítő port használom, de a spray is jó, amit előőtem írtak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!