Azok az anyukák, akiknek napközben nehezen alszik el a babájuk: hogy végzitek el a háztartási munkákat? Sokszor még enni sincs rendessen időm.
Két hós koráig szinte semmit sem csináltam, nem volt sírós kisfiam, de ahogy kimenetem a szobából felkelt, úgyhogy szaladt minden, az egész lakás.
3-4hós korában játszószőnyegre tettem, és énekeltem neki amíg ezt azt csináltam, vagy ha hajlandó volt 10perc és fél órát aludni siettem minennel, bár ennek az eredménye az lett, hogy úgy néztem ki mint saját öreganyám... Családom még sétálni sem vitte el, semmit sem segítettek.
Aztán az uramara ráparancsoltam vagy segít kitakarítani vagy elviszi a gyereket sétálni és bevásárolni, most már rendszeresen így megy és én olyankor takarítok.
Már 8hós a porszívó az egyik kedvenc játéka... :)))
szia! a fiam 8 hónapos, a foga miatt nem tud jól aludni, így ha ébren van, irtó nyűgös :(
szalad a lakás, én hulla vagyok, és ha nem jutok el a főzésig, rendelek. estére apának azért csak elkészül a kaja, de előfordult már, hogy nem.
ez van :)
Köszönöm a válaszokat! A kaja rendelés az jó ötlet, mert néha már a férjemnek kellett a konyhában tevékenykednie, ami nem mindig "sült" el jól :) Amennyire tud segit (persze néha rá kell szólnom), csak sajnos este 6-ra ér haza a munkából, úgyhogy...
Hordozókendőre már én is gondoltam, kipróbáljuk azt is, remélem használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!