Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem sokára 1 éves lesz a fiam...

Nem sokára 1 éves lesz a fiam és mindenki azt kérdezi mit vegyenek neki? Mit kérjek?

Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok, mert sok a játéka és nem tudom mit mondjak. Mi szülőkaros triciklit veszünk és nem tudom rokonoknak mit mondjak.Mit kérjek?? Ruhákat is most vettünk neki. Nem tudom....
2012. ápr. 9. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

könyvek, főleg közelo rokontol, feltétlenül ajánlással, h később lássa a pici

kerti játékok, ha szóba jöhenek?hinta, csúszda, kisház? nem kell. vagyonért, ldi/ldl szezonálisanjó áron hoz dolgokat

sportbabakocsitok van már? utazóágy?

vicces gumicsizma a következő öt méretben

hozzanak magukról fényképet a kicsinek, akár gyerekkorukról, kezdjetek fotoalbumot neki

készségfejlesztő játékok elég húzósak, de ha van kinek továbbörökölni a családban, van értelme

segíthetnél, mi érdekel benneteket, van e kert, mit szerettek nyáron csinálni

ja, és befizetés a babakötvényre

2012. ápr. 9. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

fúú...leírom az én fiam miket kapott első szülinapjára illetve hogy milyen játékai voltak akkor és hátha tudsz szemezgetni belőle!

DÖMPER(jó nagy amibe bele is tudott ülni,kötöttünk rá madzagot és rengeteget húztuk kint a kertben,utcán!Imádta a fiam és most 2 évesen is nagy sláger,telepakolja homokkal és borigatja ki!Szóval sokáig jó és több funkciót is betölt.

BÉBITAXI(11 hónaposan kezdett el vele a lakásban közlekedni,ekkor még nem járt önállóan és roppantmód élvezte hogy ezzel eljutott A.-ból B.-be!Még most is sokat használja)

UGRÁLÓVÁR(Ezt akkor keresztszülőktől kapta most 2 évesen kezdi csak használni

MEDENCE(már tavaly nyáron is ki volt használva)

MÁSZÓALAGUTAS SÁTOR SOK SZÍNES LABDÁKKAL(Hát ez szintén megunhatatlan játék)

KISMOTOR(Ezt csak kb 1,5 évesen kezdte használni ebből is a legkissebb méretűt amiről leér a lába teljesen,hát mondanom sem kell ez szintén megunhatatlan azóta már eggyel nagyobb méretűt használunk)

UGRÁLÓ ZEBRA(Bár ezt is csak jobbik esetben 2-3 hónap múlva tudja használni viszont azt tudom mondani,hogy ez is megunhatatlan játék...nem múlik el nap hogy ne ülne rajta és nagyon élvezi)

UGRÁLÓ CSACSI(szintén nagyon jó játék most az elmúlt télen sokat használta idebent viszont ilyenkor jó időbe kiviszem tehát kint is lehet használni)

HOMOKOZÓ(szintén sokáig ki lehet használni,bár nekünk épített fából van de kezdésnek egy műanyag is megteszi

hát ezen kívül még sok-sok apróság:labdák,könyvek,autók,kamionok,traktorok tömkellege sztem ezek egy kisfiú számára megunhatatlanok!

Fa formaberakok,plüssök,homokozójátékok,játék fűnyíró,játék talicska

Utazóágy,bicikliülés,autósülés,hátihordozó..ezek nemtudom vannak-e már nektek...

Összeszedtem pár linket:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Remélem tudtam segíteni!

2012. ápr. 9. 22:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok!

Még ezek eszembe jutottak:

[link]

[link]

2012. ápr. 9. 22:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Aztaaa..Te egy zseni vagy :-) Ezt még én is megköszönöm, mert pont olyan "bajban" vagyok mint a kérdező:-)
2012. ápr. 10. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!