Lányok! Tudjátok hol lehet olcsón vásárolni a babának?
szia, mi is ott vettünk meg egy csomó mindent, tényleg jó áraik vannak, kedvesek, segítőkészek.
milyen babakocsit vettél?
Mi is itt vettünk meg mindent!
Tényleg nagyon rendesek és nem drágák!
Nekünk bergon Jeck Pol babakocsit vettünk itt.
húúúú...most nézem,ez tényleg olcsó.Az árban műanyag,vagy gumikerék szerepel?
Mi már megvettünk mindent,babakocsit nem találtam a környékünkön 70.000. forintnál olcsóbban...:-(
13:16-os vagyok.Én még "csak" 19 hetes vagyok és még nem merek bevásárolni.De jó nektek,olyan öröm lehet már hogy megvehettetek amit csak akartok.Jó lenne hogyha megmaradnának az árak mire mi megyünk:-)))
Boldog babavárást!
Szívesen, örülök, h segíthettem :) Őket találtam a legolcsóbbnak, pár hónapja már csak ezeket nézegetem!
Mi tegnap megvettük a kiságyat, 4 részes kézzel(!) hímzett pamut ágyneműgarnitúrát, magyar bio kókuszmatracot, gumis lepedőt, pelenkázó szekrényt, arra a szivacsot, baldachivasat és ezért fizettünk 63.000 Ft-ot! Most ha mindezt megnézitek máshol, szerintem 80-100 E Ft alatt nem jöttök ki. A kiságy alap, de ha belegondoltok, szerintem fölösleges ilyen-olyan mintásat venni, mert mire értékelni tudná a díszét, addigra másik ágy kell a babónak.
Köszi a babakocsimárkákat, mindjárt rájuk is nézek :))))
Ja, és majdnem elfelejtettem, hogy még ajándékot is kaptunk, aminek az ára egyenlő azzal, h beautóztunk Bp-re és amúgy is kellett volna vennünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!