Mi a véleményetek a Pampers Sleep&Play pelenkákról?
Figyelt kérdés
Használja valaki?2012. márc. 3. 22:26
1/27 anonim válasza:
nekünk egy pisit bír aztán átöltözés.csak kipróbálás képen vettem de azóta is ott áll a sarokba...
nem ajánlom
premium care az igen este 7től reggel 8ig
2/27 anonim válasza:
Próbáltuk, de nekünk nem jött be.
3/27 anonim válasza:
Mi ajándékba kaptuk,de alig várom,hogy elfogyjon,egyrészt nagyon belefülled a kisfiam,másrészt sok a "baleset"vele.Nekünk nem vált be.
4/27 anonim válasza:
Kaptuk, és alig vártuk, hogy elfogyjon. Nem jó. Köszönőviszonyban sincs a sima pampers-szel.
5/27 anonim válasza:
Nekünk bevált, olcsó, és sohasem történt baleset. Puha, kényelmes, viszont csak nappalra használjuk, éjszakára inkább valami légáteresztőt. Nagy melegben nyáron nem biztos, hogy használni fogom.
6/27 anonim válasza:
Nekünk bevált éjszakára is este8-tól reggel 8-ig.És gyönyörű kislányom popsija és soha nem folyik ki a pisi.7-8 fogy el egy nap.
7/27 anonim válasza:
nekem meg pont ez vált be legjobban pedig vékonyka babáim voltak combinál minden pelusból kijott minden csak ebből nem. 5 éve használom ezt anno nagyfiamnal szerettem meg, most meg a kicsinél is bejön. Pedig a nagyfiam nem ivott hanem vedelt, volt olyan pelus ami elrepedt a sok pisitöl és a zselévé összeállt pisi gurult ki belőle.csak ez bírta az extra strapát. A sógornőm is tőlem leste el és ő is erre esküszik meg a húgom is az összesen 5 elégedett baba:)
nekem most egy huggies ajándék van én meg attól vagyok rosszul alig várom hogy elfogyjon.
8/27 kíváncsicska válasza:
Nekem tesztelés alatt áll.Éjszaka nem folyik ki a pisi belőle viszont úgy nézem a babám bőre nem igazán értékeli.
9/27 anonim válasza:
Nekünk maximálisan bevált,más pelenkától kiütése lett vagy kifolyt a pisi,ennél viszont se pisi,se kiütés.Egyik nap 1 órával később ébredt a babám,mint szokott és így is simán kibírt 14 órát.Hozzáteszem,hogy sokat pisil.Amúgy ezt nem értem,hogy lehet az,hogy ugyanaz a pelenka egyik babánál kibír hosszú órákat,másiknál meg egy pisilést.Nem lehet,hogy rosszul van ráadva vagy nem megfelelő a méret? Azért ekkora különbség nem hiszem,hogy lehet ezen a téren.
10/27 anonim válasza:
ajándékba kaptuk,igaz a 3-ast(7-9kg) a 8kilós lányunkra,3 éjszakát használtuk,minden reggelre csupa pisi volt minden(most a szekrényen áll,szerintem barátnőmék kapják meg,próba szerencse alapon).Mondjuk Liberoval ugyanez...Nekünk csak az active baby,ami bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!