Minden 7hós baba ilyen vagy csak én vagyok "elszállva" az enyémtől?
Gratulálok!
Bár nem értem a kérdést! Ez most csak egy kis dicsekvés akart lenni ugye?
nem, nem ilyen minden 7 hónapos baba. Minden baba más. Igen, szerintem is inkább dicsekvés ez, te is tudhatod, hogy 7 hónaposan nem kell ennyi mindent tudni egy babának. Az én kislányom 7 hónaposan még csak nem is mászott... De nekem akkor is ő a legügyesebb, és legszebb!
Annyi ilyen "kérdés" van itt...
Persze, a kezed majd belelóg a bilibe és felébredsz.....holnap meg majd leérettségizik, nem?
Két gyermekem van, a második 7 hónapos....ezeket a dolgokat 1 éves kora körül tudják a gyerekek.....
kicsit el vagy szallva...
az enyem 7 honaposan szamolt, felismerte a szineket, ketszavas mondatokban beszelt, onalloan evett, fogat mosott. Es egyiken sem szepitek, tenyleg ezeket tudta.
:))))...fogat mosott :)))...az jó, főleg ha még 1 foga sincs
Az én kislányom féléves és semmit sem tud a te 7 hónaposodhoz képest, de tuti 2 éves korában egyik sem fog többet tudni a másiknál. Ha nem hiszed, olvass utána...szakemberek írták, nem én...
Amúgy gratulálok, ha valóban ilyen ügyes babád van,...akkor nőknapjára már versikét is taníthat neki az apukája meglepiként neked...:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!