Másnak is van ilyen spórolos férje?
Ilyen rosszul álltok anyagilag?
Vagy csak ennyire beteges a férjed?
Én sem maradnék vele az biztos, idegőrlő lehet.
A kérdésedre is válaszolva: Nem az én férjem egyáltalán nem ilyen, de ha ilyen lenne, akkor nem mentem volna hozzá és főleg nem szültem volna neki gyermeket, így viszont már a másodikat várjuk.
(19 hónap lesz a korkülönbség a 2 gyerkőcünk között, még hónapokig mindkettő pelenkás lesz, megszámlálhatatlanul sok pelus fog fogyni naponta, de ezt tudjuk előre és egyikünk sem akadékoskodik sem ezen, sem máson!)
És csatlakozom az első válaszolóhoz.
A férjed magán kezdjen spórolni és ne a babátokon!
Ne haragudj már, de a férjed otthon van???
Inkább menjen el dolgozni, és keressen pénzt, hogy ne okozzon problémát a gyerekeinek az ALAPszükségleteit kielégíteni!
ELMEBETEG a férjed, NEM NORMÁLIS, HÜLYE és TUDATLAN!!!!
Basszus...ez nagyon gáz!!!
Mennyi idős a babátok???Jó hogy nem azt mondja, hogy rakd egész nap wc-re, de ne bilire, mert az pénzbe kerül és azt venni kel!!pff..
Magára költ a kedves urad?Vesz magának parfümöt vagy bármit?Mert mondjuk ha az én pasim lenne, és a boltban rámozdulna egy müzli szeletre, tuti hogy a bolt közepén aláznám rommá, hogy még is mit képzel??!!!
Mennyire függsz tőle?Nem tudsz elmenni?Mindig ilyen volt?Mennyit keres?Nem éltek meg?Komolyan nem értem...
Velem tudod meddig csinálná ezt??2 mp-ig, aztán kalap kabát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!