1 éves kisfiúnak melyiket érdemes megvenni? FP Kockafaló krokodil, FP vonat, Brüm-brüm autó?
Vonat
autó
krokodil:
A krokodilt most meg tudom venni újonnan 5ezerért, a vonat 7500 és a másik 8300 az autó.
Ezeken gondolkozom. Mind 2-3 éves korig használható, de nem tudom melyiket éri meg.
Ha van nektek ezek közül valamelyik, megírnátok mennyire szereti a babátok, s mennyi idős koráig használta?
Mi az amiért megérte megvenni, s mi az amiért nem?
Mennyire vagytok megelégedve ezekkel a játékokkal?
Ma vagy holnap vennénk meg valamelyiket. Még élőben megnézzük mindet, s aztán döntünk. S míg nem indulunk, jönne valami kis segítség, azt megköszönnénk.
később lehet fogja érdekelni.
Az én fiam 10,5 hónaposan kapta a zenélő csigát, ő is a kockákkal játszott egy db-ig, illetve dugdosta őket a szoba különböző részeiben. Most 11,5 hónaposan kezdi jobban érdekelni, kipakolja belőle s visszateszi, de még a kockák helyére csak néha, ha az apja vagy én leülünk vele, s játszunk, úgy próbálgatja a helyére tenni. Van h megy neki :)
Amúgy érdekes, hogy épp az autóra írták azt h 24 hónapos korig, a másik kettőre 36 hónapos kort írtak.
Még várok válaszokat, s meg is nézem őket, aztán döntünk.
Utolsó válaszoló, nektek mindegyik játék megvolt?
Miket tudnak pontosan?
Végül sikerült döntenünk. pont 15kor mentünk el. a 13. kerületi tescóban voltunk, ott nem volt kisautó, s hiába kerestem rá neten, amiket kidobott olcsó helyeket, azok messze voltak.
Párom egyből leszavazta a krokit, így a brendonban két játék maradt. Igaz a vonatot nem ajánlotta senki, végül amellett döntöttünk. Árban is a kettő között volt, valamint igaz h az autó az jobban tetszett, de helyhiány miatt féltünk h nem fogja tudni kihasználni. Velünk él após, így kiszorított 3-onkat a kisszobába, szóval hely az alig van szegénykémnek.
Csak emiatt maradtunk a vonatnál. de ha hamarabb olvasom az utolsó válaszát, az autó mellett maradtunk volna, az nagyon jó ár érte, s talán meg is kockáztattuk volna.
Sajna későn tettem fel a kérdést :( Tegnap este is megírtam már egyszer, de akkor valamiért nem jelent meg, pedig aznap nem is kérdeztem :(
azért tettem fel még egyszer, végül addigra a párom ráért, s mondta h nézzünk el...
azt megkérdezhetem h melyik tescóban volt?
De ahogy olvasom a hozzászólásokat, megoszlanak a véleményeket. Hátha a fiamat érdekelni fogja. 30.-a után kiderül.
Vittük magunkkal, s mindkét játékot elé tettük, mindkettő érdekelte, sőt mielőtt megmutattuk neki, ez után a két játék, s egy másik után nyúlt, bár eleinte az autó jobban érdekelte, aztán meg a vonat is, felváltva nyúlt utánuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!